Τροχοί & TIR

Κουρτίνες Krone η Fercam

Η Fercam, μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες της Ιταλίας, με τα χαρακτηριστικά γκρι οχήματα και το τεράστιο ομώνυμο λευκό λογότυπο, συνεχίζει τις αγορές τρέιλερ από την Krone. Πρόσφατα απ
Τετάρτη 09/10/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Fercam, μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες της Ιταλίας, με τα χαρακτηριστικά γκρι οχήματα και το τεράστιο ομώνυμο λευκό λογότυπο, συνεχίζει τις αγορές τρέιλερ από την Krone.

Πρόσφατα απέκτησε 80 επιπλέον «κουρτίνες» Profi Liner, έχοντας ως κριτήριο, την ποιότητα, την καινοτομία των οχημάτων και την καταλληλότητά τους για συνδυασμένη Μεταφορά (intermodality). Η Fercam έχει έδρα την πόλη Μπολζάνο, στο νότιο Τιρόλο, και σύμφωνα με τον διευθυντή των εγκαταστάσεων στην περιοχή, Johan Friedrich Harder, η προσθήκη των 80 τρέιλερ της Krone με ειδικό εξοπλισμό (και) για σιδηροδρομικές μεταφορές, ανταποκρίνεται στα υψηλά ποιοτικά στάνταρ της εταιρείας: «Με τα οχήματά μας οφείλουμε να εγγυόμαστε την ασφάλεια των προϊόντων των πελατών μας, και την υψηλή αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχουμε».

Από τη στιγμή που η Fercam μετακινεί το 20% των εμπορευμάτων με τρένο, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικά χαρακτηριστικά των τρέιλερ που εξασφαλίζουν άνετη προσαρμογή σε συνδυασμένη μεταφορά –πάνω απ’ όλα, μετράει η αντοχή του «κορμού» του τρέιλερ και η υποδειγματική ασφάλιση του φορτίου. Τα 80 νέα ημιρυμουλκούμενα παραδόθηκαν στη Fercam από τον Ιταλό συνεργάτη της Krone, την εταιρεία RealTrailersrl., και θα χρησιμοποιούνται σε δρομολόγια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Fercam έχει παρουσία σε 93 σημεία σε 24 ευρωπαϊκές χώρες, κι άλλα έξι σε Τουρκία, Τυνησία, Μαρόκο, Σερβία και Αλβανία. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο σε Ευρώπη και βόρεια Αφρική, μπορεί να προσφέρει πρακτικά, οποιοδήποτε δρομολόγιο στους πελάτες, όχι μόνο με οδική μεταφορά αλλά και μέσω τρένου και θάλασσας.

Η Fercam AG ιδρύθηκε το 1949 κι αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 1,2 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα αποθηκευτικούς χώρους και 3.350 οχήματα. Από τις αρχές του 2019 απέκτησε παρουσία και στην Ασία, και συγκεκριμένα στο Χονγκ Κονγκ, την Κίνα και την Ιαπωνία μέσω θυγατρικών. Απασχολεί 2.100 εργαζόμενους, 4.000 εξωτερικούς συνεργάτες, και ο τζίρος το 2018 ήταν 811 εκ. ευρώ.

PreviousNext