Τροχοί & TIR

Kässbohrer για «κουλούρες»

«K. SWAU CC» ονομάζεται το ελαφρύ (απόβαρο 4,5 τόνοι) swap body για «κουλούρες» που κατασκεύασε πρόσφατα η Kässbohrer, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες της βέλγικης μεταφορικής εταιρείας Move
Παρασκευή 29/05/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«K. SWAU CC» ονομάζεται το ελαφρύ (απόβαρο 4,5 τόνοι) swap body για «κουλούρες» που κατασκεύασε πρόσφατα η Kässbohrer, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες της βέλγικης μεταφορικής εταιρείας Move Intermodal, που ειδικεύεται στις συνδυασμένες μεταφορές.

Το τρέιλερ της Kässbohrer έχει μήκος 45 ποδών και έρχεται να αντικαταστήσει τα swap bodies των 25 ποδών που χρησιμοποιούσε έως τώρα η Move Intermodal για να φορτώσει κουλούρες μετάλλων σε αμαξοστοιχίες. Τα εν λόγω τρέιλερ, όμως, δημιουργούσαν προβλήματα και απώλεια εισοδήματος στη μεταφορική εταιρεία, λόγω ανεπαρκούς εσωτερικού ύψους και μήκους, ειδικά όταν επρόκειτο να φορτωθούν κατά το δρομολόγιο της επιστροφής.

Για αυτό, οι ιθύνοντες της Move Intermodal, παρήγγειλαν 100 μονάδες του K. SWAU CC, το οποίο πλέον καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους, όντας σε θέση να μεταφέρει εναλλακτικά 34 ευρωπαλέτες, έχοντας καλύψει τις σκάφες με το σκέπαστρό τους.

Το K. SWAU CC διαθέτει 6 x 2 σκάφες για μεταφορά κουλούρων διαμέτρου από 900 έως 2.000 χλστ. Σύμφωνα με το πρότυπο EN 12642 Code XL - VDI 2700, το swap body της Kässbohrer φέρει συνολικά 98 διαφορετικά σημεία πρόσδεσης πολλαπλών σημείων, καθένα από τα οποία αντέχει φορτίο 2,5 τόνων. Επιπλέον, πλευρικά υπάρχουν ακόμα 16 x 2 αποσπώμενοι δακτύλιοι πρόσδεσης.

Σημειώνεται, πως το K. SWAU CC φέρει επίστρωση KTL και άνω τμήμα κατασκευασμένο σύμφωνα με τον κώδικα μεταφοράς C45, διαθέτοντας αρθρωτό εμπρόσθιο τοίχο από αλουμίνιο. Είναι σε θέση, επίσης, να υποστηρίξει περονοφόρο όχημα βάρους 7,2 τόνων.

PreviousNext