Τροχοί & TIR

Νέα σπορ έκδοση του VW Transporter

Το νέο Transporter T6.1 Sportline παρουσίασε πρόσφατα η Volkswagen Commercial Vehicles, με την σπορτίφ εμφάνιση να διατίθεται τόσο με κοντό όσο και με μακρύ μεταξόνιo, σε εκδόσεις van και mini-bus (
Σάββατο 22/05/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
To νέο Transporter T6.1 Sportline.
To νέο Transporter T6.1 Sportline.

Το νέο Transporter T6.1 Sportline παρουσίασε πρόσφατα η Volkswagen Commercial Vehicles, με την σπορτίφ εμφάνιση να διατίθεται τόσο με κοντό όσο και με μακρύ μεταξόνιo, σε εκδόσεις van και mini-bus (Kombi), με χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 30 χλστ.

Σχεδιαστικά η έκδοση Sportline ξεχωρίζει μέσω των κόκκινων λεπτομερειών στη γρίλια της μάσκας, του νέου εμπρόσθιου προφυλακτήρα, των προβολέων LED, της πίσω αεροτομής και των πλευρικών μαρσπιέ. Εντυπωσιακές είναι οι αλουμινένιες ζάντες των 18 ιντσών, οι οποίες φέρουν μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα. Ιδιαίτερες είναι και οι νέες μεταλλικές βαφές του αμαξώματος, Indium Grey, Fortana Red, Ravenna Blue και Copper Bronze.

Σημειώνεται, πως το αυτοκίνητο στηρίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Highline και φέρει επιπλέον θερμαινόμενα καθίσματα, τα οποία είναι επενδυμένα με δέρμα Nappa και σουέντ. Ξεχωρίζουν ακόμα ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο αυτόματος κλιματισμός, το θερμαινόμενο παρμπρίζ και το σύστημα infotainment Discover Media Navigation, το οποίο -στην ακόμα πιο πλούσια έκδοση Sportline Black Edition- συνεργάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών.

Η εν λόγω έκδοση (φωτό) διαθέτει ακόμα αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες, ματ φινίρισμα στα μαρσπιέ, γραφικά «Black Edition», πίσω φιμέ τζάμια κατά 90% στις εκδόσεις Kombi και -κυρίως- coilover ανάρτηση της Eibach. Στον εξοπλισμό ασφαλείας όλων των εκδόσεων, συναντάμε -μεταξύ άλλων- κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω, Adaptive Cruise Control με λειτουργία City Emergency Braking και προηγμένο αντικλεπτικό σύστημα.

Την κίνηση του T6.1 Sportline, αναλαμβάνει ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας TDI των 204 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, DSG, και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να πραγματοποιεί το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,9 δευτερόλεπτα και να εμφανίζει τελική ταχύτητα 203 χλμ./ώρα!

Η πιο πλούσια έκδοση Sportline Black Edition.
PreviousNext