Τροχοί & TIR

Να μας ζήσει το ζεύγος Πλέσσα

Στις 12 Σεπτεμβρίου δώδεκα τράκτορες ήταν αρκετοί για να ξεσηκώσουν το Βόλο και να δώσουν μια άλλη ευχάριστη νότα στο κέντρο της πόλης. Όλα αυτά λίγες ώρες πριν το γάμο του Αλέξανδρου Πλέσσα και τη
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 24/10/2021 - 12:57
Κοινοποίηση στα Social Media
scania Πλέσσα

 Στις 12 Σεπτεμβρίου δώδεκα τράκτορες ήταν αρκετοί για να ξεσηκώσουν το Βόλο και να δώσουν μια άλλη ευχάριστη νότα στο κέντρο της πόλης.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν το γάμο του Αλέξανδρου Πλέσσα και της αγαπημένης του Χαράς Κερμελιώτη, όταν οι συνάδελφοι του γαμπρού αποφάσισαν να κάνουν ένα εντυπωσιακό πέρασμα από τους κεντρικούς δρόμους προσελκύοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του γαμπρού, όπου στολίστηκαν όλοι οι τράκτορες με λευκές κορδέλες, και με επικεφαλής το βυσσινί R της μεταφορικής Πλέσσα και οδηγό τον Γιάννη Πλέσσα, ξεκίνησαν με κατεύθυνση την Ιερά Μονή Παναγίας στο Αρμένιο Λάρισας.

Όμως ο Γιάννης κάνοντας μια αλλαγή στη διαδρομή πέρασε το στολισμένο κονβόι μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους του Βόλου (Ιάσονος και Δημητριάδος) προσφέροντας αξέχαστες στιγμές σε όλους. Ο ήχος από τις κόρνες ήταν τόσο δυνατός και έντονος που έκανε τον κόσμο να βγει στα μπαλκόνια και να θαυμάσει αυτή την ξεχωριστή παρέλαση φορτηγών.

Εν συνεχεία το κονβόι κατευθύνθηκε στο Αρμένιο όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο και έπειτα όλοι μαζί γλέντησαν σε κοσμικό κέντρο της περιοχής για τη δεξίωση.

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους Βίον Ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους, στους κουμπάρους πάντα άξιοι και στους συναδέλφους του γαμπρού να είναι καλοτάξιδοι.

Πάντα ευτυχισμένοι!  

 

PreviousNext