Τροχοί & TIR

ΟΚ Trucks: Ποιοτικά μεταχειρισμένα οχήματα από την Iveco Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Τα εγκαίνια του πρώτου ΟΚ Trucks Logistics Center στη Νοτιανατολική Ευρώπη, στο Slavonski Brod της Κροατίας, πραγματοποίησε η Iveco παρουσία πελατών, συνεργατών και δημοσιογράφων του ειδικού τύπου.
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 18/12/2021 - 07:15
Κοινοποίηση στα Social Media
ok trucks

Τα εγκαίνια του πρώτου ΟΚ Trucks Logistics Center στη Νοτιανατολική Ευρώπη, στο Slavonski Brod της Κροατίας, πραγματοποίησε η Iveco παρουσία πελατών, συνεργατών και δημοσιογράφων του ειδικού τύπου. Με τη νέα εγκατάσταση εξασφαλίζεται η διάθεση ποιοτικών μεταχειρισμένων φορτηγών της εταιρείας σε χώρες των Βαλκανίων συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας μέσω της Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ. Οι αγοραστές έχουν στη διάθεσή τους να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα οικονομικών και αξιόπιστων οχημάτων, με τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δίκτυο της ΟΚ Trucks

Η ΟΚ Trucks έχει παρουσία σε περισσότερες από είκοσι χώρες με την έμπειρη ομάδα της εταιρείας να υποστηρίζει τους πελάτες στην επιλογή του καταλληλότερου φορτηγού, ώστε να εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Σε περίπτωση που κάποιο όχημα παρουσιάσει πρόβλημα, τότε ο 24ωρος αριθμός εξυπηρέτησης είναι στη διάθεση του πελάτη χωρίς χρέωση. Κάθε συνεργείο Iveco μπορεί να προσφέρει γρήγορα βοήθεια. Έτσι, κάθε πελάτης μπορεί, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται, να εντοπίσει άμεσα το αρμόδιο σημείο εξυπηρέτησης στην κοντινότερη απόσταση. Συνολικά υπάρχουν 2.000 σημεία παροχής τεχνικής βοήθειας σε όλη την Ευρώπη.

Κομβικό σημείο

Το νέο Logistics Center είναι στρατηγικής σημασίας για τα μεταχειρισμένα οχήματα καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των αντιπροσώπων και των πελατών της περιοχής. Βρίσκεται κοντά στις χώρες των Βαλκανίων, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση σε όλους. H νέα εγκατάσταση στο Slavonski Brod έχει έκταση 4.000 τ.μ η οποία περιλαμβάνει το συνεργείο, τα γραφεία της εταιρείας και το πάρκινγκ χωρητικότητας 120 οχημάτων. Διεξοδικός έλεγχος

Η ΟΚ Trucks εγγυάται στον πελάτη ένα αξιόπιστο και ποιοτικό όχημα το οποίο πριν φτάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη θα έχει περάσει από προκαθορισμένους διεξοδικούς ελέγχους και επιθεώρηση. Οι έλεγχοι αυτοί καλύπτουν όλο το φάσμα του οχήματος, όπως κινητήρα, γραμμή μετάδοσης κίνησης, σύστημα πέδησης, αναρτήσεις, αεροδυναμικά βοηθήματα, χρώμα και εσωτερικό καμπίνας, έτσι ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση. Όλοι οι έλεγχοι (συνολικά 120 σημείων) πραγματοποιούνται στο συνεργείο της ΟΚ Trucks από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.

Το κατάλληλο όχημα για τον κάθε πελάτη

Οι υποψήφιοι αγοραστές ενός μεταχειρισμένου Iveco έχουν να διαλέξουν από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων τα οποία διαχωρίζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις τους, την τιμή και την προετοιμασία του οχήματος. Με βάση κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως ηλικία, χιλιόμετρα και εργασίες αποκατάστασης τα οχήματα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, Premium, Comfort και Standard, προσφέροντας επιλογή τριών επιπέδων.

Πιο συγκεκριμένα τα οχήματα της κατηγορίας Premium έχουν τα ποιοτικότερα χαρακτηριστικά, όπως εγγύηση κατασκευαστή, λίγα χιλιόμετρα, ηλικία μέχρι 4 έτη, πέλμα ελαστικών τουλάχιστον μέχρι 6 χιλιοστά, ενώ το όχημα παραδίδεται στον πελάτη αφού πρώτα γίνει σχολαστικός καθαρισμός στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος της καμπίνας. Παράλληλα έχουν διενεργηθεί όλοι οι τεχνικοί έλεγχοι στο όχημα ενώ στον πελάτη παραδίδεται φάκελος με ειδική αναφορά σχετικά με όλα τα σέρβις και τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτό.

Αντίστοιχα τα οχήματα της κατηγορίας Comfort και Standard προσφέρουν εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα στους ιδιοκτήτες τους.

Τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών – Εγγύηση

Ένα μοναδικό ποιοτικό χαρακτηριστικό των μεταχειρισμένων οχημάτων της ΟΚ Trucks είναι η τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και λιπαντικών από εξειδικευμένους τεχνικούς της Iveco. Αυτό διασφαλίζει ότι το όχημα είναι σωστά εξοπλισμένο για να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια το επόμενο δρομολόγιό του.

Επίσης πολύ σημαντική για τους επαγγελματίες είναι η εγγύηση που ισχύει για όλα τα οχήματα, όπου για τους τράκτορες φτάνει έως τους 36 μήνες ή το 1.000.000 χιλιόμετρα.

Προηγμένη σύνδεση και τηλεματική

Οι πελάτες της ΟΚ Trucks επωφελούνται από ένα πλήρες σετ ολοκληρωμένων λύσεων για την αύξηση της παραγωγικότητας. Η τηλεματική προσφέρει εβδομαδιαία έκθεση παρακολούθησης για βελτιστοποίηση της απόδοσης, προληπτική υπηρεσία για μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του οχήματος, διαχείριση του στόλου για βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων, καθώς επίσης συμβουλές σχετικά με τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Στο ίδιο τεύχος #404

PreviousNext