Τροχοί & TIR

Στη διεθνή μεταφορά με Scania S 770

Black Mamba: Το όνομα αυτό έχει δώσει ο Δήμος Παναγάκης από τη Νεστάνη Αρκαδίας στο νέο του απόκτημα, το Scania S 770. Απολύτως δικαιολογημένος ο παραπάνω τίτλος καθώς το φορτηγό του έχει τον πιο ισ
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 01/11/2022 - 08:56
Κοινοποίηση στα Social Media
Scania s 770 Δήμος Παναγάκης
Το πιο δυνατό φορτηγό στον κόσμο εξασφαλίζει άνετα και ξεκούραστα δρομολόγια στον οδηγό του.

Black Mamba: Το όνομα αυτό έχει δώσει ο Δήμος Παναγάκης από τη Νεστάνη Αρκαδίας στο νέο του απόκτημα, το Scania S 770. Απολύτως δικαιολογημένος ο παραπάνω τίτλος καθώς το φορτηγό του έχει τον πιο ισχυρό εργοστασιακό κινητήρα με τη ροπή του να φτάνει τα 3.700 Nm.

Ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης συνταξιδεύει με τον Δήμο, από την Αθήνα μέχρι την Πάτρα, και στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί καταγράφει σημαντικά στοιχεία για την απόδοση του τράκτορα καθώς και τις εντυπώσεις του ιδιοκτήτη του. «Δεν κόβει πουθενά το S», μας λέει ο ίδιος και το δρομολόγιο ξεκινάει.

Μεταφορά ευπαθών προϊόντων

Ο Δήμος Παναγάκης είναι από τους παλιούς επαγγελματίες στο χώρο της διεθνούς μεταφοράς καταφέρνοντας όλα αυτά τα χρόνια να χτίσει ένα αξιοσέβαστο όνομα ανάμεσα στους συναδέλφους του.

Ανέκαθεν επέλεγε να επενδύσει σε σύγχρονα οχήματα, τράκτορες και θαλάμους, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους. Άλλωστε στις μέρες μας η αναβαθμισμένη ποιότητα σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι το ζητούμενο τόσο για τους μεταφορείς όσο και για τις εταιρείες.

Η δραστηριότητα του Δήμου είναι η μεταφορά ευπαθών προϊόντων και όπως μας εξηγεί στην άνοδο προς τη Δυτική Ευρώπη ανεβάζει φρούτα και ψάρια ενώ στην κάθοδο νωπά κρέατα.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία αρκετών χρόνων τον έχουν βοηθήσει σημαντικά να αναπτυχθεί και να εξελίσσεται παράλληλα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός καινούργιου συρμού αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ αποσβένεται μόνο με σωστές συνεργασίες οι οποίες προκύπτουν από τη φερεγγυότητα των μεταφορέων.

Στο δρόμο με τον Δήμο Παναγάκη και τον συντάκτη μας Παύλο Μαυρομύτη.
Στο δρόμο με τον Δήμο Παναγάκη και τον συντάκτη μας Παύλο Μαυρομύτη.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί καταγράφουμε σημαντικά στοιχεία για την απόδοση του τράκτορα καθώς και τις εντυπώσεις του ιδιοκτήτη του από τον κινητήρα, την καμπίνα, τις καταναλώσεις και τη γενικότερη συμπεριφορά του S 770 στους ελληνικούς και ξένους αυτοκινητόδρομους. 

PreviousNext