Τροχοί & TIR

Ανθεκτικό Bridgestone για Λεωφορεία

Το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο ελαστικό για τον τομέα των λεωφορείων, το COACH-AP 001 παρουσίασε στην ελληνική αγορά η Bridgestone, επισημαίνοντας τη βελτιωμένη αποδοτικότητα, την άνεση και ασφάλεια πο
Τρίτη 19/11/2019 - 13:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο ελαστικό για τον τομέα των λεωφορείων, το COACH-AP 001 παρουσίασε στην ελληνική αγορά η Bridgestone, επισημαίνοντας τη βελτιωμένη αποδοτικότητα, την άνεση και ασφάλεια που προσφέρει για τους στόλους λεωφορείων.

Το COACH-AP 001 με ευρωπαϊκή ετικέτα Β στην αντίσταση κύλισης, παρέχει υψηλές επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα. Χαμηλότερος είναι και ο θόρυβος με ήχο διέλευσης να ορίζεται στα 69db συμβάλλοντας έτσι στην άνεση των επιβατών.

Για το νέο ελαστικό ο Steven De Bock, Διευθυντής Πωλήσεων & Λειτουργιών Επαγγελματικών Προϊόντων στην Bridgestone EMEA δήλωσε: «Οι στόλοι σήμερα αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες προκλήσεις από ποτέ. Αλλά και εντός αυτής της αγοράς, πιο συγκεκριμένα, ο τομέας της μετακίνησης ανθρώπων αντιμετωπίζει τα δικά του εμπόδια. Με το COACH-AP 001, πετύχαμε να αναπτύξουμε ένα ελαστικό, το οποίο μειώνει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας του στόλου και μεγιστοποιεί την άνεση χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας και τους στόλους τους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί, πως όλα τα ελαστικά COACH-AP 001 θα είναι ανιχνεύσιμα μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής ταυτοποίησης RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων / radio-frequency identification). Καθώς το χαρτοφυλάκιο πακέτων ψηφιακής μετακίνησης για στόλους – που πλέον περιλαμβάνει τα Total Tyre Care, FleetPulse, και, ύστερα από την εξαγορά της TomTom Telematics από την Bridgestone, το WEBFLEET, - συνεχίζει να αναπτύσσεται, η εφαρμογή της τεχνολογίας RFID θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές που επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και προληπτικής συντήρησης στα ελαστικά τους.

Το Bridgestone COACH-AP 001 στη βασική διάσταση 295/80R22.5 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές του νέου έτους.

PreviousNext