Τροχοί & TIR

Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αποκλεισμός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου (ρεύμα προς Αθήνα) με εκτροπή της κυκλοφορίας στον δεξιό κλάδο (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – αμφίδρομη κυκλοφορία).
Πέμπτη 09/05/2024 - 15:39
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Λόγω εργασιών ενίσχυσης/ ανακατασκευής της υφιστάμενης γέφυρας στη χιλιομετρική θέση 284,570 του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Τμήμα Μαλιακός – Κλειδί, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας αποφάσισε την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ως εξής:

Β’ Φάση: Αποκλεισμός του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου (ρεύμα προς Αθήνα) με εκτροπή της κυκλοφορίας στον δεξιό κλάδο (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – αμφίδρομη κυκλοφορία). 

Επίσης, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εργασίες αποκατάστασης του αυτοκινητόδρομου μετά την ολοκλήρωση των κύριων εργασιών, θα πραγματοποιηθούν όπως περιγράφεται παρακάτω: 

Γ’ Φάση: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με ημιδιατομή στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τη Χ.Θ. 283+837 έως τη Χ.Θ. 284+817 και αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με ημιδιατομή στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από τη Χ.Θ. 285+347 έως τη Χ.Θ. 284+287. 

Οπότε, το χρονοδιάγραμμα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τροποποιείται ως εξής: 

Κύριες εργασίες ενίσχυσης/ ανακατασκευής γέφυρας 

Β’ Φάση (υφιστάμενη): Παράταση έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024 

Εργασίες αποκατάστασης αυτοκινητόδρομου 

Γ’ Φάση: Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024 έως και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024 

Ως εκ τούτου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η χρονική διάρκεια αυτών διαμορφώνονται ως εξής:

.
PreviousNext