Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική Λάρισας - Τρικάλων

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων αποφάσισε την εφαρμογή των κατωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στη διέλευση βαρέων οχημάτων μικτού βάρους έως εκατό (100) κι άνω των εκατό (100) τόνων, για τ
Παρασκευή 25/11/2022 - 15:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων αποφάσισε την εφαρμογή των κατωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν στη διέλευση βαρέων οχημάτων μικτού βάρους έως εκατό (100) κι άνω των εκατό (100) τόνων, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (28-11- 2022) έως και την Τετάρτη (14-12-2022), ως εξής:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: Στην Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Λάρισα και στο τμήμα αυτού από το 19ο χλμ (όρια Π.Ε. Λάρισας) έως το 21ο χλμ. από τη 12:00 ώρα έως τη 14:30 ώρα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διέλευση οχημάτων άνω των 100t, που θα κινούνται αντιθέτως, στο ρεύμα κυκλοφορίας Ε.Ο με προορισμό τη Λάρισα, ένεκα αντιδρόμησης φοράς κίνησης του εν λόγω τμήματος.

Ανάσχεση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων: Κατά τη διάρκεια των προαναφερομένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πραγματοποιηθεί ανάσχεση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων που κινούνται επί της Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισα στο 22ο χλμ αυτής, η οποία θα διαρκέσει έως την είσοδο του τελευταίου οχήματος μεταφοράς στο ρεύμα κυκλοφορίας με προορισμό τα Τρίκαλα.

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: Τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται από Τρίκαλα προς Λάρισα, θα εκτρέπονται αριστερά στη διασταύρωση Τυρνάβου (20ο + 500 χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων) επί της Επ. Οδού Δαμασίου - Κουτσόχερου με κατεύθυνση τον Τύρναβο.

PreviousNext