Τροχοί & TIR

Ένταξη δράσεων στο νέο ΕΣΠΑ. Οι ανακοινώσεις μέχρι τέλος του χρόνου

Καμιά επαγγελματική ομάδα δεν πρόκειται να απομονωθεί από τα σχέδια δράσεων στο ΕΣΠΑ, δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του
Τρίτη 07/09/2021 - 13:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Καμιά επαγγελματική ομάδα δεν πρόκειται να απομονωθεί από τα σχέδια δράσεων στο ΕΣΠΑ, δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).

Οι πρατηριούχοι ζήτησαν την ένταξη των πρατηρίων καυσίμων στα προγράμματα ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 με τον υφυπουργό να υπόσχεται ότι δεν θα απομονώσει καμιά επαγγελματική ομάδα και πρόσθεσε ότι όλα τα σχέδια δράσεων που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος της χρονιάς, με βασικούς άξονες τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την πράσινη ενέργεια.

Εκ μέρους της ΠΟΠΕΚ στη συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, συμμετείχαν ο πρόεδρος, Γιώργος Ασμάτογλου, ο α’ αντιπρόεδρος, Γιάννης Παπαζήσης, ο γενικός γραμματέας, Ηρακλής Ξυδάκης, και ο ταμίας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μαυράκης.

PreviousNext