Τροχοί & TIR

Επιστροφή πινακίδων λόγω Πάσχα

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών.
Τρίτη 30/04/2024 - 13:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Με ανακοινώσεις τους, ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμος Θεσσαλονίκης ενημερώνουν τους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους ενόψει της γιορτής του Πάσχα.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που δεν θα τις παραλάβει ο ίδιος ο οδηγός).

Σημειώνεται ότι δε θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμΕΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.

PreviousNext