Τροχοί & TIR

Έτοιμα τα Νέα DAF XF για Δοκιμή από το Τροχοί & TIR!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ο συντάκτης του Τ&Τ Βασίλης Δαραμούσκας θα δοκιμάσει για πρώτη φορά το νέο DAF XF, στην πιο δύσκολη διαδρομή της νότιας Ισπανίας, όπου και διεξάγεται η παγκόσμια οδηγική πρεμιέρα για τον ειδικό Τύπο. Για όσους γνωρίζουν, τα 130 χιλιόμετρα στον ισπανικό Α92 μεταξύ Γρανάδα-Μάλαγα, βγάζουν την "ψυχή" ακόμη και στους πιο ισχυρούς ελκυστήρες της αγοράς. Τα αυτοκίνητα για το τεστ ντράιβ "περιμένουν" ήδη σε truckstop, όπως μπορείτε να δείτε κι από τις φωτογραφίες των συναδέλφων μας στο www.truckstar.nl
από Βασίλης Δαραμούσκας | Πέμπτη 22/11/2012 - 16:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ο συντάκτης του Τ&Τ Βασίλης Δαραμούσκας θα δοκιμάσει για πρώτη φορά το νέο DAF XF, στην πιο δύσκολη διαδρομή της νότιας Ισπανίας, όπου και διεξάγεται η παγκόσμια οδηγική πρεμιέρα για τον ειδικό Τύπο. Για όσους γνωρίζουν, τα 130 χιλιόμετρα στον ισπανικό Α92 μεταξύ Γρανάδα-Μάλαγα, βγάζουν την "ψυχή" ακόμη και στους πιο ισχυρούς ελκυστήρες της αγοράς.

Η DAF αυτό το ξέρει, και βάζει με το "καλημέρα" δύσκολα στο νέο XF. Πλησιάζει λοιπόν η στιγμή να διαπιστώσουμε στο δρόμο αν ισχύουν όλα όσα μας είπαν στην Έκθεση ΙΑΑ 2012 στο Αννόβερο, οι μηχανικοί του κατασκευαστή, και τα στελέχη του R&D που εξέλιξαν το νέο όχημα.
Νέοι άξονες, νέα ανάρτηση (και καμπίνας), νέοι ΜΧ Euro 6, συστήματα υποβοήθησης οικονομικής οδήγησης, νέο ACC, πολλές αλλαγές στο αυτοματοποιημένο κιβώτιο, βελτιώσεις στα "πακέτα" αποδοτικότητας ATe κι ένα σωρό καινοτομίες πέρα, φυσικά, από το νέο σχεδιασμό. Περισσότερα, σύντομα.

Διαβάστε επίσης

.

renault

fuso

Η εμπρόσθια ανάρτηση είναι με τρία παραβολικά ελατήρια και η πίσω με οκτώ αερόφουσκες δεύτερης γενιάς.

ford

mercedes

PreviousNext