Τροχοί & TIR

Η Cummins βράβευσε την ERGOTRAK

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, απέσπασε το σημαντικό βραβείο ¨Best Sales Achievement 2022¨ από την Cummins Power Generation, για τις υψηλές πωλήσεις που πραγματοποίησε στην Ελλάδα. Ο διευ
Δευτέρα 06/02/2023 - 12:15
Κοινοποίηση στα Social Media
εργοτρακ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, απέσπασε το σημαντικό βραβείο ¨Best Sales Achievement 2022¨ από την Cummins Power Generation, για τις υψηλές  πωλήσεις που πραγματοποίησε στην Ελλάδα.


Ο διευθυντής του κλάδου γεννητριών (Η/Ζ), κος Κώστας Πλεύρης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή μας κάνει υπερήφανους για μία ακόμα φορά και ανταμείβει τις συνεχείς προσπάθειες μας.  Είναι μεγάλη τιμή και επιβράβευση για όλους εμάς στην ERGOTRAK να διακρινόμαστε με το βραβείο Best Sales Achievement, ως μία εταιρία με εξαιρετική επίδοση στις πωλήσεις προϊόντων Cummins.  Το βραβείο αυτό ενθαρρύνει όλους μας έτσι ώστε με την ομαδική δουλειά και με τις κατάλληλες επενδύσεις, η ERGOTRAK να συνεχίσει την ανοδική αναπτυξιακή της πορεία».  

βραβείο εργοτρακ


Η ERGOTRAK είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Cummins Inc.  Στο  πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ενέργειας, σχεδιάζει, εισάγει, εγκαθιστά και συντηρεί Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη της Cummins Inc. με ισχύ από 17kVA έως 3750kVA.  


www.cummins.gr 
www.ergotrak.gr

 

PreviousNext