Τροχοί & TIR

Η Schmitz Cargobull στην έκθεση Solutrans

Η Schmitz Cargobull εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς σε προμηθευτή ολοκληρωμένων λύσεων για τη Μεταφορά, με γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στα οποία περιλαμβάνονται ακόμη και τμήματα της γραμμής μετά
Δευτέρα 28/12/2015 - 13:55
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Schmitz Cargobull εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς σε προμηθευτή ολοκληρωμένων λύσεων για τη Μεταφορά, με γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στα οποία περιλαμβάνονται ακόμη και τμήματα της γραμμής μετάδοσης κίνησης. Αν και τα περισσότερα νέα οχήματα είχαν ήδη κάνει την πρεμιέρα τους, στην Έκθεση Solutrans η Schmitz συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο περίπτερό της. Σε περίοπτη θέση υπήρχε το νέο ημιρυμουλκούμενο/θάλαμος S.KO Cool Executive το οποίο, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν με ένα καινοτόμο και υπερπλήρες πακέτο εξοπλισμού. Ο νέος θάλαμος περιλαμβάνει ακόμη και τη μονάδα ψύξης, κατασκευής της ίδιας της εταιρείας, συμβόλαια συντήρησης και σύστημα τηλεματικής, με υπηρεσίες ελέγχου και παρακολούθησης του θαλάμου.

Η μοναδικότητα του νέου θαλάμου της Schmitz έγκειται στον απόλυτο συγχρονισμό όλων των εξαρτημάτων του οχήματος που πληροφορούν ανά πάσα στιγμή οδηγό και γραφείο για την κατάσταση της ψύξης/συντήρησης και τη μεγάλη απόσταση μεταξύ των τακτικών εργασιών συντήρησης –έως και κάθε 3.000 ώρες. Το ψυκτικό μηχάνημα της Schmitz διαθέτει μοτέρ βαριάς βιομηχανικής χρήσης, κύκλους απόψυξης έως και 50% πιο σύντομους σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας. Όλα τα αναλώσιμα τμήματα είναι σκόπιμα μεγάλα σε μέγεθος για αυξημένη αντοχή, ενώ έμφαση έχει δοθεί στην εύκολη πρόσβαση των τεχνικών στο εσωτερικό.

Το ψυκτικό μηχάνημα είναι πετρελαίου/ρεύματος, μονής θερμοκρασίας. Υπάρχουν επίσης ένδειξη στάθμης καυσίμου με φώτα LED και ρεζερβουάρ πετρελαίου 245 λίτρων με κλειδαριά.

Μονοκόμματο, βιδωμένο πλαίσιο

Οι επισκέπτες της Solutrans είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν με άνεση το άκρως εντυπωσιακό μονοκόμματο πλαίσιο της νέας κουρτίνας Genios, με βιδωμένο, χωρίς «πονταρίσμα- τα» σασί, το οποίο είναι γαλβανισμένο και συνοδεύεται από 10 έτη εγγύηση ως προς την αντιδιάβρωση. Η δομική ακαμψία και στιβαρότητα είναι σημαντικά αυξημένες, και παντού υπάρχουν καινοτόμες λύσεις, όπως το σύστημα LSP II που παρέχει σταθερότητα σε περίπτωση απότομης μετατόπισης του κέντρου βάρους. Πρόσθετο πλεονέκτημα φυσικά, οι διάτρητες ράγες στα πλαϊνά, σε όλο το μήκος του δαπέδου και στην οροφή που δίνουν μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα στη φορτοεκφόρτωση.

Η εξέλιξη των αξόνων Rotos της Schmitz τέλος, είναι αδιάκοπη, με μοντέλα που καλύπτουν σχεδόν κάθε εφαρμογή και τονάζ, και ο κατασκευαστής έδειξε αρκετούς στη διάρκεια της Solutrans. Για όλα, τα πλεονεκτήματα είναι τα ίδια: μειωμένη πιθανότητα υπερθέρμανσης, σημαντική μείωση των μη αναρτώμενων μαζών με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε οδική συμπερι- φορά, ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, δυνατότητα ρύθμισης ύψους του τρέιλερ και πολλά ακόμη.

PreviousNext