Τροχοί & TIR

Κλείνει ο ΠΑΘΕ από Ευαγγελισμό μέχρι Πλαταμώνα

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας αποφάσισε τον αποκλεισμό τμήματος του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης των σηράγγων Τ1 – Τ2 από τον Α/Κ Ευαγ
Παρασκευή 18/03/2022 - 14:44
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας αποφάσισε τον αποκλεισμό τμήματος του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης των σηράγγων Τ1 – Τ2 από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Πλαταμώνα με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού –Λεπτοκαρυάς την Κυριακή (20-03-2022) από ώρα 06:00 π.μ. έως 10:00 π.μ..

α. Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Πλαταμώνα με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ευαγγελισμού προς Θεσσαλονίκη.

Για την εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη στην Π.Ε.Ο. στον Α/Κ Ευαγγελισμού θα εφαρμοστεί το προσκομισθέν τυπικό σχέδιο 5-9α (Πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 2 λωρίδων) καθώς και το τυπικό σχέδιο 5-5α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) για τον αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ευαγγελισμού προς Θεσσαλονίκη.

β. Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Αθήνα από τον Α/Κ Πλαταμώνα έως τον Α/Κ Ευαγγελισμού με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Πλαταμώνα προς Αθήνα.

Για την εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στην Π.Ε.Ο. στον Α/Κ Πλαταμώνα, θα εφαρμοστεί το προσκομισθέν τυπικό σχέδιο 5-9β (Πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 3 λωρίδων) καθώς και το τυπικό σχέδιο 5-5α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) για τον αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Πλαταμώνα προς Αθήνα.

γ. Αποκλεισμός της εισόδου του Η-Α/Κ Ραψάνης προς Αθήνα.

PreviousNext