Τροχοί & TIR

Μακριά πρώτη η Ford στα Ελαφρά Επαγγελματικά

Σχεδόν το ένα στα τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που πωλήθηκαν στη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, έφερε το σήμα της Ford, με την μπλε οβάλ εταιρεία να αποσπά τον συγκεκριμένο μήνα, το εντυπωσ
Τρίτη 20/10/2020 - 11:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Σχεδόν το ένα στα τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που πωλήθηκαν στη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, έφερε το σήμα της Ford, με την μπλε οβάλ εταιρεία να αποσπά τον συγκεκριμένο μήνα, το εντυπωσιακό μερίδιο του 29,5% και να εμφανίζει σχεδόν τις διπλάσιες ταξινομήσεις από τη δεύτερη τη τάξει μάρκα.

Σημειώνεται πως συνολικά κατά την περίοδο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2020, η Ford διατηρεί στην Ελλάδα σταθερά την πρωτιά και βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των LCV οχημάτων, με μερίδιο αγοράς 20,1%.

«Με κορυφαίες προτάσεις που απευθύνονται τόσο στην καρδιά όσο και στον νου κάθε επαγγελματία, αλλά και με μία εκτεταμένη γκάμα που έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες, η Ford παραμένει σταθερά και με πείσμα στο πλευρό των πελατών της», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, κ. Νίκος Νοταράς.

Αξίζει να αναφερθεί, πως «πρωταγωνιστές» της LCV γκάμας της Ford είναι το Transit Van με το ωφέλιμο των έως και 2,1 τόνων, το Ranger που αποτελεί το πιο δημοφιλές pick-up της Ευρώπης και το Transit Custom, το οποίο απέσπασε φέτος τον τίτλο «International Van of the Year».

PreviousNext