Τροχοί & TIR

Ναρκωτικά σε νταλίκα με Έλληνα οδηγό. Μετέφερε 209 κιλά skunk (+VIDEO)

Εντοπίστηκαν εντός του επικαθήμενου και στη δεξιά μπαγκαζιέρα μέσα σε χάρτινες κούτες 93 πλαστικές σακούλες, αεροστεγώς στεγανοποιημένες, περιέχουσες πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK).
Τετάρτη 01/05/2024 - 09:34
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Λιμενικό Σώμα
φωτό: Λιμενικό Σώμα

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας καθώς και την από κοινού συνεργασία με προσωπικό της Π.Ο.ΔΙ.Ν. και της Ομάδας Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο και οδηγό έναν 60χρονο ημεδαπό, το οποίο είχε εκφορτωθεί στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από την Ιταλία.

φωτό: Λιμενικό Σώμα
φωτό: Λιμενικό Σώμα

Συγκεκριμένα, κατόπιν ένδειξης του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «ΒΛΑΝΤ» Κ9, εντοπίστηκαν εντός του επικαθήμενου και στη δεξιά μπαγκαζιέρα μέσα σε χάρτινες κούτες 93 πλαστικές σακούλες, αεροστεγώς στεγανοποιημένες, περιέχουσες πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK), συνολικού μικτού βάρους 209,820 kg. Επιπρόσθετα, σε ένα από τα χαρτοκιβώτια βρέθηκε έτερη πλαστική συσκευασία αεροστεγώς στεγανοποιημένη, περιέχουσα πιθανόν ποσότητα σπόρων κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 19,55 gr.

Ο 60χρονος συλληφθείς οδηγός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το φορτηγό όχημα.

Video URL
PreviousNext