Τροχοί & TIR

Νέο Actros L Driver Extent+: Το πιο σπάνιο αστέρι

Στο πνεύμα των ειδικών, περιορισμένης παραγωγής εκδόσεων, που τόσο καλά ξέρει να σχεδιάζει, η Mercedes-Benz λανσάρει το νέο Actros L Driver Extent+ από του οποίου το όνομα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι
Σάββατο 26/02/2022 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πνεύμα των ειδικών, περιορισμένης παραγωγής εκδόσεων, που τόσο καλά ξέρει να σχεδιάζει, η Mercedes-Benz λανσάρει το νέο Actros L Driver Extent+ από του οποίου το όνομα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι φέρει σειρά βελτιώσεων που απευθύνονται στην άνεση και αισθητική ικανοποίηση του οδηγού.

Το κυριότερο στοιχείο του συγκεκριμένου σπέσιαλ Actros είναι η εξαιρετικά μικρή παραγωγή του –θα παραχθούν μόλις 150 μονάδες, κάτι που αυτόματα διασφαλίζει την σπανιότητα της κατασκευής και προσθέτει πρεστίζ στον μελλοντικό ιδιοκτήτη. Το «λουκ» του εξωτερικού είναι σχεδόν απόλυτα custom, σε όλες του τις λεπτομέρειες. Στο εμπρός πάνελ, το λογότυπο «Actros» είναι σε σκούρο χρώμιο, ενώ ένα πολύ φροντισμένο γείσο αναγράφει την ονομασία της σπέσιαλ έκδοσης. Τα πάνελ φέρουν αυτοκόλλητες επενδύσεις σε ματ ανοιχτό γκρι, κάτι που δημιουργεί πολύ όμορφο κόντραστ με το (επιλογή του πελάτη) χρώμα του αμαξώματος, ειδικά κάτω από τα παράθυρα, τις πλαϊνές «ποδιές» και το σκιάδιο.



Απρόσμενη –για Mercedes- λεπτομέρεια είναι τα τέσσερα προβολάκια στο γείσο, που παραπέμπουν σε προσεγμένη βελτίωση, ενώ τα καπάκια των τροχών μπορούν να παραγγελθούν είτε βαμμένα μαύρα ή σε ανοξείδωτο ατσάλι, και το ίδιο συμβαίνει και με τα μπουλόνια. Το κάλυμμα του σασί είναι από αλουμίνιο και συνδυάζεται με δύο έξτρα σκαλοπάτια. Η είσοδος στην καμπίνα γίνεται μέσω σκαλοπατιών από ανοξείδωτο ατσάλι, και ο οδηγός αντικρίζει ανάμεσά τους φωτιζόμενο το λογότυπο του κατασκευαστή. Στην καμπίνα ο έμμεσος (ambient) φωτισμός που δημιουργείται από 138 LED που αλλάζουν χρώμα και ένταση φροντίζει για τη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας. Το έξτρα κλείδωμα καμπίνας (CabLock), τέλος, λειτουργεί ανεξάρτητα από το κεντρικό κλείδωμα, και φροντίζει να προστατεύει τον οδηγό από κακόβουλες ενέργειες.



 

PreviousNext