Τροχοί & TIR

Πλουσιότερος εξοπλισμός για το Fiat Talento

Η Fiat Professional αναβαθμίζει το βασικό εξοπλισμό του Talento, τόσο στην έκδοση Van όσο και στην έκδοση mini-bus (Combi) και παράλληλα ανακοινώνει τις νέες τιμές διάθεσης του μοντέλου. Το Talento
Σάββατο 17/03/2018 - 14:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Fiat Professional αναβαθμίζει το βασικό εξοπλισμό του Talento, τόσο στην έκδοση Van όσο και στην έκδοση mini-bus (Combi) και παράλληλα ανακοινώνει τις νέες τιμές διάθεσης του μοντέλου.

Το Talento Van με το ωφέλιμο φορτίο των 1,2 τόνων και τον όγκο φόρτωσης που φτάνει μέχρι τα 8,6 m3, είναι άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat Professional. Ο βασικός του εξοπλισμός πλέον περιλαμβάνει ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, κρύσταλλα στην πίσω διπλή πόρτα, καθώς και εργοστασιακή προστατευτική επένδυση του χώρου φόρτωσης ως τη μέση του ύψους του. Οι τιμές των εκδόσεων με τον μονού turbo πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων (120 hp) εκκινούν από τα 25.600 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Εκείνες που διαθέτουν τον ίδιο κινητήρα με διπλό turbo (125 hp) και σύστημα Start & Stop, ξεκινούν από τα 26.700 ευρώ.

Η 8+1 θέσεων επιβατική (mini-bus) έκδοση, το Talento Combi, βρέθηκε το 2017 στη 2η θέση των ταξινομήσεων της κατηγορίας του. Διατίθεται αποκλειστικά με την έκδοση των 125 ίππων του πετρελαιοκινητήρα και υπόσχεται μέση κατανάλωση 5,6 λτ./100 χλμ. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον στοιχεία όπως τον κλιματισμό (εμπρός και πίσω), το ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, τα φιμέ πλαϊνά κρύσταλλα (έκδοση με μακρύ μεταξόνιο) και τις δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες επιβατών. Οι τιμές ξεκινούν από τα 27.400 ευρώ (με Φ.Π.Α.) για τις εκδόσεις με κοντό μεταξόνιο και τα 28.250 ευρώ για εκείνες με το μακρύ μεταξόνιο.

PreviousNext