Τροχοί & TIR

Προ των πυλών τα νέα Berlingo, Partner και Combo

Τις επόμενες μέρες, το Groupe PSA λανσάρει τη νέα γενιά των Peugeot Partner, Citroën Berlingo και Opel/Vauxhall Combo, τα οποία εξελίσσονται από κοινού. Τα τρία μοντέλα θα πατήσουν σε μία τροποποιημ
Πέμπτη 15/02/2018 - 12:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Τις επόμενες μέρες, το Groupe PSA λανσάρει τη νέα γενιά των Peugeot Partner, Citroën Berlingo και Opel/Vauxhall Combo, τα οποία εξελίσσονται από κοινού. Τα τρία μοντέλα θα πατήσουν σε μία τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας EMP2 και σύμφωνα με το γαλλικό όμιλο θα εξοπλίζονται με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει σε κινητήρες και επικουρικά συστήματα ασφάλειας.

Ο όμιλος PSA υπόσχεται βέλτιστη αστική ευχρηστία, μειωμένη κατανάλωση, αλλά και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Επιπλέον, ισχυρίζεται πως τα τρία «αδελφά» οχήματα θα θέσουν τα πρότυπα της κατηγορίας σε ό,τι έχει να κάνει με την ευρυχωρία και τη διαμόρφωση του εσωτερικού τους.

Τα νέα οχήματα αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην έκθεση της Γενεύης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 8 Μαρτίου. Θα εμφανιστούν στις επιβατικές τους εκδόσεις, με δύο μήκη αμαξώματος και 5 ή θέσεις. Αργότερα μέσα στο 2018, θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι εκδόσεις van.

Μπορεί η προωθητική εικόνα που δημοσιεύει ο PSA να αποκαλύπτει ένα μέρος μόνο της εμπρόσθιας όψης των τριών μοντέλων, ωστόσο καθιστά σαφές πως το καθένα θα έχει το δικό του σχεδιαστικό χαρακτήρα, όντας σε αρμονία με την αισθητική «γλώσσα» της κάθε μάρκας. Ομοίως, σημαντικά διαφοροποιημένα θα είναι και τα εσωτερικά των οχημάτων.

Τα τρία νέα μοντέλα του γαλλικού ομίλου θα κατασκευάζονται στα εργοστάσια που βρίσκονται στο Vigo της Ισπανίας και στο Mangualde της Πορτογαλίας, στα οποία έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να υποδεχθούν την παραγωγή των επερχόμενων οχημάτων.

PreviousNext