Τροχοί & TIR

Πυκνά δρομολόγια λεωφορείων προς και από Ουκρανία

Κορυφώνεται σήμερα Σάββατο η κινητικότητα που επικρατεί στα ΚΤΕΛ και στα τουριστικά γραφεία που εκτελούν διεθνείς οδικές επιβατικές Μεταφορές με τη δρομολόγηση πολλών λεωφορείων στη γραμμή της Ουκρα
Σάββατο 26/02/2022 - 14:12
Κοινοποίηση στα Social Media
πουλμαν κτελ

Κορυφώνεται σήμερα Σάββατο η κινητικότητα που επικρατεί στα ΚΤΕΛ και στα τουριστικά γραφεία που εκτελούν διεθνείς οδικές επιβατικές Μεταφορές με τη δρομολόγηση πολλών λεωφορείων στη γραμμή της Ουκρανίας με αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και άλλες πόλεις.

Η πληρότητα φτάνει στο 85% και αφορά επιβάτες που αναχωρούν από Ελλάδα με σκοπό να φτάσουν στις ουκρανικές πόλεις της Οδησσού και της Μαριανούπολης όπου βρίσκονται συγγενείς και μέλη των οικογενειών τους, με την αγωνία να τους δουν και να προσπαθήσουν να τους βοηθήσουν.

Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχει και επιβατικό κοινό, ομογενείς, οι οποίοι εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί έχουν αποφασίσει να γυρίσουν στην Ελλάδα για να συναντήσουν εδώ τους συγγενείς τους.

Η χιλιομετρική απόσταση είναι περί τα 1.750 χλμ (Κίεβο) και το ταξίδι διαρκεί 23 με 25 ώρες, υπό κανονικές συνθήκες, όμως, για τα δρομολόγια αυτών των ημερών η διάρκεια ενδεχομένως να αυξηθεί.

 

PreviousNext