Τροχοί & TIR

Σχολικό ISUZU Novo για το ιδιωτικό Αυγουλέα - Λιναρδάτου

Ένα σύγχρονο ISUZU NOVO εντάχθηκε στον στόλο των 45 λεωφορείων του ιδιωτικού σχολείου Αυγουλέα -Λιναρδάτου, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία, με ιστορία 68 ετών στο χώρο της εκπαίδευσης. Το νέο
Πέμπτη 12/10/2017 - 11:58
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα σύγχρονο ISUZU NOVO εντάχθηκε στον στόλο των 45 λεωφορείων του ιδιωτικού σχολείου Αυγουλέα -Λιναρδάτου, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία, με ιστορία 68 ετών στο χώρο της εκπαίδευσης.

Το νέο ISUZU NOVO μήκους 7,3 μέτρων και 29+1+1 θέσεων, είναι ικανό να προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις. Με κινητήρα 5.200 cc ιπποδύναμη 190 hp και μέγιστη ροπή 513 nm, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μεταφοράς των μαθητών σε καθημερινή βάση. Το ISUZU Novo είναι αρκετά μικρό ώστε να παρέχει μεγάλη ευκινησία σε στενούς δρόμους και οικονομία καυσίμου…αλλά και αρκετά μεγάλο ώστε να προσφέρει ανέσεις και πολλαπλή χρησιμότητα!

Με πλούσιο εσωτερικό εξοπλισμό, διαθέτει δύο διπλές σειρές καθισμάτων, άνετα και αναπαυτικά ακόμα και για μεγάλα ταξίδια. Φαρδύς είναι και ο μεταξύ τους διάδρομος όπως και οι δύο πόρτες πνευματικής λειτουργίας διευκολύνοντας έτσι την από-επιβίβαση των μαθητών. Με το ISUZU Novo, οι μαθητές φτάνουν ξεκούραστοι στο σχολείο προκειμένου να παρακολουθήσουν ευχάριστα τα μαθήματά τους.

Δείτε το Isuzu Novo στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Περισσότερες Πληροφορίες στο 2103499306

PreviousNext