Τροχοί & TIR

Στη Scania η μεγαλύτερη παραγγελία της Ευρώπης - 2.250 φορτηγά

Τη μεγαλύτερη παραγγελία στην ιστορία της Ευρώπης κέρδισε η Scania, η οποία στα επόμενα χρόνια θα παραδώσει 2.250 φορτηγά σε μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον γνωστό Βρετανό μεταφορέα, Eddie Stobart
Τετάρτη 20/01/2021 - 14:59
Κοινοποίηση στα Social Media

Τη μεγαλύτερη παραγγελία στην ιστορία της Ευρώπης κέρδισε η Scania, η οποία στα επόμενα χρόνια θα παραδώσει 2.250 φορτηγά σε μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον γνωστό Βρετανό μεταφορέα, Eddie Stobart. Μετέχουν, επίσης, οι εταιρείες The Pallet Network, iForce και A. W. Jenkinson Forest Products.

Όλα τα Scania συνοδεύονται με τριετές συμβόλαιο που περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και service σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυο συνεργατών της μάρκας.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι γι’ αυτή την παραγγελία μας», σχολίασε ο William Stobart και πρόσθεσε: «Τα τελευταία τρία χρόνια δουλεύουμε με τα Scania τελευταίας γενιάς και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε αυτή την παράδοση, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται το εξαιρετικό service που μας παρέχει η Scania, η αξιοπιστία των αυτοκινήτων και, βέβαια, η χαμηλή κατανάλωση. Γι΄ αυτό, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο δίκτυο συνεργείων που διαθέτει η μάρκα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις άλλες χώρες της Ευρώπης, επιλέξαμε να συνεχίσουμε με Scania, τη μάρκα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των μεταφορικών μας εφαρμογών».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η έκτη φορά που η φίρμα Stobart και οι συνεργαζόμενες εταιρείες επιλέγουν Scania τοποθετώντας εντυπωσιακές στον αριθμό παραγγελίες. Συγκεκριμένα, το 2010 παρήγγειλε 1.000 μονάδες, το 2014 1.500 μονάδες, το 2016 παρήγγειλε 2.000, το 2018 2.100 φορτηγά και τώρα 2.250 αυτοκίνητα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγγελία που έχει ποτέ δοθεί στην Ευρώπη για φορτηγά πολιτικής χρήσης.

PreviousNext