Τροχοί & TIR

Κόσκινο Wirtgen

Ο όμιλος WIRTGEN, κορυφαίο όνομα στα ασφαλιστικά μηχανήματα, παρουσίασε το τελευταίο μοντέλο, το κόσκινο W15O CFi, το πιο ισχυρό από μια σειρά μηχανημάτων, ικανό να παράσχει υψηλή παραγωγ
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο όμιλος WIRTGEN, κορυφαίο όνομα στα ασφαλιστικά μηχανήματα, παρουσίασε το τελευταίο μοντέλο, το κόσκινο W15O CFi, το πιο ισχυρό από μια σειρά μηχανημάτων, ικανό να παράσχει υψηλή παραγωγικότητα με το χαμηλότερο κόστος.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, απαιτεί ένα μόνο χειριστή και καλύπτει πλάτος εργασίας από 1 μέχρι 1,5 μέτρο και βάθη μέχρι 330 χιλιοστά. Το μηχάνημα προσφέρεται για εργασίες σε τμήματα αυτοκινητόδρομων, επισκευές τμημάτων δρόμων και εξυπηρετεί τεχνικές εταιρείες και εργολάβους τεχνικών έργων.

Μεταξύ των καινοτόμων συστημάτων που διαθέτει είναι ένας αισθητήρας ο οποίος προφυλάσσει τον ξύστη του πίσω ρότορα από το να ακουμπήσει πάνω στις άκρες των πεζοδρομίων διατηρώντας ταυτόχρονα σταθερά το πλάτος εργασίας μέσα στο οποίο θα περιστρέφεται ο ξύστης.

Εξελιγμένο είναι και το σύστημα διεύθυνσης του W150CFi με αυτοματοποιημένες λειτουργίες. Ο χειριστής μπορεί να στραφεί στο βραχίονα πολλαπλών εφαρμογών που διαθέτει το μηχάνημα (λειτουργούν με αφή), να αναρτήσει τη λειτουργία «Διεύθυνσης» (steering) και να την ενεργοποιήσει. Αυτό που συμβαίνει είναι η πίσω πλευρά του μηχανήματος με την ερπύστρια να μετατοπίζεται έτσι ώστε να διευκολύνει τη στροφή του μπροστινού συστήματος διεύθυνσης προς την επιθυμητή κατεύθυνση, χωρίς να γέρνει το τύμπανο του κόσκινου.

Το κόσκινο W150CFi διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου της έλξης (traction control) το οποίο επιμερίζει την έλξη και στις τέσσερις ερπύστριες. Να σημειώσουμε τέλος, ότι το βάρος λειτουργίας του μηχανήματος ανέρχεται στους 20,8 τόνους.

PreviousNext