Τροχοί & TIR

Το νέο αρθρωτό ντάμπερ Liebherr TA 230 Litronic

Ξεκίνησαν στη Γερμανία οι πωλήσεις του νέου αρθρωτού ντάμπερ της Liebherr, το μοντέλο TA 230 Litronic με αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες και πιο οικονομικό για τον ιδιοκτήτη του. Η ξεχ
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησαν στη Γερμανία οι πωλήσεις του νέου αρθρωτού ντάμπερ της Liebherr, το μοντέλο TA 230 Litronic με αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες και πιο οικονομικό για τον ιδιοκτήτη του.

Η ξεχωριστή κίνηση μπροστά και πίσω εξασφαλίζει στο μηχάνημα ευελιξία στις μανούβρες, ενώ το ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με τον προφυλακτήρα βρίσκεται τώρα ψηλότερα, δίνοντας μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Ο κινητήρας του TA 230 Litronic είναι χωρητικότητας 12 λίτρων, 6 κυλίνδρων και αποδίδει ισχύ 360 HP. Συνεργάζεται με αυτόματο σασμάν 8 σχέσεων. Η ελκτική δύναμη παραμένει δυνατή, καθώς, αν ένας άξονας βρεθεί να σπινάρει, η ροπή μεταφέρεται αυτόματα στον άξονα ή στους άξονες που διατηρούν την ελκτική τους δύναμη.

Ανασχεδιασμένη είναι και η καμπίνα του χειριστή με καλύτερη ηχομόνωση και αυξημένη περιμετρικά ορατότητα χάρη στα πανοραμικού τύπου παράθυρα, αλλά και στη θέση του σε σχέση με την κλίση προς τα εμπρός της μούρης του μηχανήματος.

Ο χειριστής έχει στη διάθεσή του μια οθόνη επαφής, στην οποία έχει ενσωματωθεί η κάμερα για οπισθοπορεία και παρατήρηση του χώρου πίσω από το μηχάνημα. Στα πλεονεκτήματα της νέας καμπίνας προστίθενται η μεγάλη πόρτα εισόδου, οι αυξημένοι αποθηκευτικοί χώροι για τα προσωπικά αντικείμενα του χειριστή και η γενικότερη εργονομία που επικρατεί στις θέσεις των χειριστηρίων.

Νέου τύπου, πιο αποδοτικά είναι και τα φώτα Led, παρέχοντας αυξημένη ορατότητα μπροστά και πίσω.

Στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του αρθρωτού ντάμπερ Liebherr TA 230 Litronic σημειώνουμε τα εξής:

PreviousNext