TRANSPORT SHOW 2016: 2η Διεθνής Έκθεση

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, αποτελεί η διεθνής έκθεση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & LOGISTICS «TRANSPORT SHOW» η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από τις Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ – Τμήμα Εκθέσεων και Εταιρικών Εκδηλώσεων.

Η 2η έκθεση θα διεξαχθεί από 13 μέχρι 16 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, το οποίο έχει πρόσφατα ανακαινιστεί παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους εκθέτες.

Η ΄Εκθεση «TRANSPORT SHOW» απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό των απασχολουμένων στη Μεταφορά, στη Διανομή, στην αποθήκη, στο εργοτάξιο κ.λ.π. δηλαδή από τον απλό ελεύθερο επαγγελματία ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου βαν, μέχρι τις μεγάλες εμπορικές, κατασκευαστικές και μεταφορικές επιχειρήσεις με στόλους φορτηγών ΙΧ ή ΔΧ.

Απευθύνεται επίσης στους χιλιάδες μεμονωμένους αυτοκινητιστές, στα στελέχη των εταιρειών Logistics και Διανομής προϊόντων, στους υπευθύνους εξοπλισμού και διαχείρισης αποθηκών και στους νέους που είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια από τις παραπάνω επαγγελματικές δραστηριότητες.

Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στους παραπάνω επισκέπτες το σύνολο των επαγγελματικών αυτοκινήτων, από τα πιο ελαφρά vanettes, μέχρι τους τράκτορες και τα βαριά χωματουργικά φορτηγά, να προβάλει τα καινούργια λεωφορεία, τουριστικά και υπεραστικά, τα συναφή προϊόντα (ανταλλακτικά, εξαρτήματα, λιπαντικά, ελαστικά κ.λ.π.), τα ρυμουλκούμενα οχήματα, καθώς και τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας στους τομείς της ασφάλειας, της τηλεματικής, των υποστηρικτικών προς τις μεταφορές μέσων, των εξοπλισμών αποθηκών κ.α. Σημαντική και ενδιαφέρουσα θα είναι επίσης η παρουσία των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στον τομέα της διαμεταφοράς, της εκπαίδευσης, του «fleet management» και των διανομών, των ασφαλειών, των χρηματοδοτήσεων και των Ι.ΚΤΕΟ.

Γιατί εκθέτης στην TRANSPORT SHOW 2016 Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics

Πολλαπλά, σημαντικά και μετρήσιμα είναι τα οφέλη – άμεσα και έμμεσα – που θα αποκομίσει ο εκθέτης συμμετέχοντας στην Έκθεση «TRANSPORT SHOW 2016». Ας αναφέρουμε επιγραμματικά τα κυριότερα:

  • - Δυνατότητα παρουσίασης των νέων προϊόντων σε ένα ευρύ, στοχευμένο κοινό ενδιαφερομένων επαγγελματιών.
  • - Άμεση ζωντανή επαφή και επικοινωνία του εκθέτη με τον υποψήφιο πελάτη και δυνατότητα λήψης παραγγελιών (πωλήσεις).
  • - Διεύρυνση της βάσης δεδομένων (data base) των εν δυνάμει πελατών.
  • - Διάθεση ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού προς τους επισκέπτες της έκθεσης.
  • - Απόκτηση πραγματικής εμπειρίας και διαμόρφωση γνώμης σχετικής με τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των υποψηφίων πελατών.
  • - Στη βραδιά των εγκαινίων (Πέμπτη), που είναι και η trade day της «Transport Show», οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία γνωριμίας με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και με εκπροσώπους συναφών επαγγελματικών φορέων, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν στην έκθεση. Δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για ενίσχυση των Δημοσίων Σχέσεων ή και συνεργασιών.
  • - Ισότιμη προβολή, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών, με ίσες ευκαιρίες για τους εκθέτες στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού.
  • - Ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας σας και ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων/υπηρεσιών. Η συμμετοχή σας στην έκθεση αποτελεί το δυναμικό παρόν της εταιρείας σας στην αγορά και επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή της πορεία.
  • - Σημαντική προβολή και δημοσιότητα εκθετών και εκθεμάτων από τον ειδικό και οικονομικό Τύπο. Ιδιαίτερης και ευρείας προβολής θα τύχουν προϊόντα και εκθέτριες εταιρείες από το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και από τη μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα www.troxoikaitir.gr.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων από τις συμμετέχουσες εταιρείες, στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα που διαθέτει το εκθεσιακό κέντρο MEC. Ειδικά οι εκθέτες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων θα έχουν στη διάρκεια της έκθεσης τη δυνατότητα διενέργειας δοκιμών -test drive- από υποψήφιους πελάτες και προσκεκλημένους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου. Ο συγκεκριμένος χώρος εντάσσεται στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο και διατίθεται αποκλειστικά για οχήματα εκθετών. Οι εκθέτες που θα έχουν έγκαιρα προγραμματίσει τη διεξαγωγή test drive θα έχουν την ανάλογη δημοσιότητα (αναγγελία) στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την πρώτη Οκτώβρη (τεύχος preview της έκθεσης).