Τροχοί & TIR

Fiat Ducato

Ο ακούραστος εργάτης Το Fiat Ducato αποτελεί το μεσαίο van της ιταλικής φίρμας το οποίο προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξωμάτων αλλά και κινητήρων ανάλογα με τις απαιτήσεις του υποψήφιου αγορασ
Sunday 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Fiat Ducato
Fiat Ducato

Ο ακούραστος εργάτης

Το Fiat Ducato αποτελεί το μεσαίο van της ιταλικής φίρμας το οποίο προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξωμάτων αλλά και κινητήρων ανάλογα με τις απαιτήσεις του υποψήφιου αγοραστή.

Yπάρχουν εκδόσεις με βάρος μέχρι 4 τόνους και ωφέλιμο φορτίο μέχρι 2 τόνους, όπως και βαν με όγκο φόρτωσης μέχρι 17 κυβικά μέτρα και εσωτερικό μήκος που ξεπερνάει τα 4 μέτρα. Ταυτόχρονα έχει βελτιωθεί η ευκολία φόρτωσης, αφού έχει μειωθεί το ύψος που έχει το κατώφλι φόρτωσης από το έδαφος στα 53 εκατοστά (από 56).

 Προσφέρεται με τρεις Common Rail υπερτροφοδοτούμενους πετρελαιοκινητήρες άμεσου ψεκασμού: τον 2.2 Multijet με 100 ίππους, τον 2.3 Multijet με 120 και 130 ίππους και τον 3.0 Multijet με 157 ίππους. Όλοι οι κινητήρες ικανοποιούν τις προδιαγραφές Euro 4 και συνδυάζονται με κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων. Προσφέρουν πολύ ροπή από 250 έως 400 Nm στις χαμηλές στροφές.

Περισσότερες πληροφορίες για τον κινητήρα, το αμάξωμα αλλά και το χώρο οδήγησης αναφέρονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext