Παρουσιάσεις | ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Παρουσιάσεις

Ασύγκριτη ομορφιά το R της ContLift.

Scania Chrystalia

Το λανσάρισμα κάθε νέου μοντέλου φορτηγού συνοδεύεται από μια λαμπερή παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή παρουσία, τραβώντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Λεοντόκαρδη γενιά

Από το 2000 όταν και παρουσιάστηκαν τα ΜΑΝ νέας γενιάς με το πρόθεμα «TG» στο λογότυπο, η εταιρεία από το Μόναχο μπήκε στη σύγχρονη φάση της ιστορίας της –μία ιστορική αναδρομή είναι χρήσιμη για να...

RoadStars: η ιστορία του μήνα – Γιάννης Πλέστης

Η ιστορία που επιλέξαμε αυτόν το μήνα έρχεται από την Αθήνα και το Γιάννη Πλέστη, οδηγό της εταιρείας Ανυψωτική Μεταφορές Α.Ε.

Νέα γενιά φορτηγών VOLVO: Καρέ του άσσου

Η Volvo Trucks παρουσίασε ταυτόχρονα τέσσερα νέα φορτηγά, στο μεγαλύτερο λανσάρισμα που έχει κάνει ποτέ.

Σε τρεις εκδόσεις μήκους θα είναι διαθέσιμο το ανανεωμένο Vito, το λανσάρισμα του οποίου στη χώρα μας αναμένεται τον Ιούνιο.

Η Mercedes-Benz αναβαθμίζει το Vito

Με ραφιναρισμένη εμφάνιση, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, υψηλότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, καινούργιο 2λιτρο κινητήρα και 9άρι αυτόματο κιβώτιο, το Vito αναβαθμίζεται συνολικά, με...

Το κοντομούρικο Mercedes-Benz του Γιάννη Αγγελή από τη Δαύλεια. Πετρέλαιο, λάδι στον κινητήρα και ξεκινάει το δρομολόγιό του χωρίς προβλήματα και ζημιές.

Στον Παρνασσό με τη «γουρούνα» 1113

Όσο ψάχνεις, βρίσκεις και όσο βρίσκεις, μαθαίνεις. Μια έκφραση που πρέπει να είναι στάση ζωής για όλους τους δημοσιογράφους. Όσο ψάχνουμε ενημερωνόμαστε, μαθαίνουμε νέα και αποκτούμε γνώσεις.

Στη φωτό ο κ. Σπύρος Αντίοχος (Μπουάζ) μπροστά από το λεωφορείο του.

Με σασί Mercedes και αμάξωμα ΒΙΑΜΑΞ

Ένας εκ των πιστών μας αναγνωστών, ο κ.