Τροχοί & TIR

Συνεδρίαση Συνδικαλιστών

Σε ατμόσφαιρα πολεμικής προετοιμασίας συνεδρίασαν οι συνδικαλιστές Στην Αίθουσα συνεδριάσεων των Αυτοκινητιστών, στην οδό Πειραιώς, η ατμόσφαιρα θύμιζε πολεμική κινητοποίηση. Περισσότεροι από 150 εκ
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε ατμόσφαιρα πολεμικής προετοιμασίας συνεδρίασαν οι συνδικαλιστές

Στην Αίθουσα συνεδριάσεων των Αυτοκινητιστών, στην οδό Πειραιώς, η ατμόσφαιρα θύμιζε πολεμική κινητοποίηση. Περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Σωματείων απ' όλη την Ελλάδα, ακόμα και από τα μακρινά νησιά, βρέθηκαν εκεί το Σάββατο 24 Ιουλίου ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αγωνιστικό προσκλητήριο του ΠΣΧΕΜ και των συνεργαζόμενων Ομοσπονδιών (πλην Ο.Φ.Α.Ε.).

Το πισωγύρισμα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είχε κυκλοφορήσει από το ένα CB στο άλλο και, στο άκουσμα της φράσης ότι το νέο νομοσχέδιο μηδενίζει άμεσα τις αξίες των αδειών, ο θυμός και η αγανάκτηση κτυπούσαν κόκκινο.

Στην αίθουσα των Αυτοκινητιστών, δεν βρέθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος των συνδικαλιστών να κρατήσει απόσταση ή να διαφοροποιηθεί από τη βασική πρόταση των «Ομόσπονδων» που ήταν ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μέχρι δικαίωσης.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που εκδήλωσαν θυμό και μένος κατά του Προέδρου της Ο.Φ.Α.Ε κ. Κενανίδη, του μόνου απόντα και αντίθετο στην απεργία, ο οποίος, όπως και οι επιμελητηριάρχες, διαμεταφορείς κ.α., είχε ταχθεί υπέρ του νομοσχεδίου.

Αυτόν μάλιστα, τον πρόεδρο της Ο.Φ.Α.Ε., υπαινίχθηκε χωρίς να τον κατονομάσει ο κ. Ρέππας όταν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μίλησε για συνδικαλιστές που συμφωνούν με το νομοσχέδιο.

Οι φράσεις που ακούστηκαν στην αίθουσα για το πρόσωπο του κ. Κενανίδη, δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν εδώ, όμως ό,τι και αν περνάει από το μυαλό σας, πάλι λίγο θα είναι.

Παρά το τεταμένο και βαριά φορτισμένο κλίμα, ο κ. Παπασταματόπουλος κατάφερε (λόγω γνώσης και εμπειρίας) να κρατήσει σε τάξη τη συνεδρίαση, η οποία εξελίχθηκε ομαλά, έχοντας δώσει το λόγο σε όλους όσους ζήτησαν να τον έχουν.

Αναλυτικά, στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Αυγούστου που κυκλοφορεί.

PreviousNext