Τροχοί & TIR

9ο Setra Grand Prix

Στις 12-14 Απριλίου 2011 βρεθήκαμε στην πίστα του Nürburgring, στη Γερμανία, για να λάβουμε μέρος στο 9o Setra Grand Prix. Ο θεσμός αυτός πρωτοξεκίνησε το 1992 στην έδρα της Setra στο Ούλμ και από τ
Sunday 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
9ο Setra Grand Prix
9ο Setra Grand Prix

Στις 12-14 Απριλίου 2011 βρεθήκαμε στην πίστα του Nürburgring, στη Γερμανία, για να λάβουμε μέρος στο 9o Setra Grand Prix. Ο θεσμός αυτός πρωτοξεκίνησε το 1992 στην έδρα της Setra στο Ούλμ και από τότε έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται ανά δύο χρόνια στην πίστα του Nürburgring με τη συμμετοχή εκατοντάδων οδηγών από την Ευρώπη και την Αμερική. Σε ένα γεμάτο από διαγωνισμούς και αδρεναλίνη διήμερο οι οδηγοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να αποδείξουν τις ικανότητές τους στην οδήγηση του λεωφορείου και φυσικά να κερδίσουν τον τίτλο του νικητή του 9ου Setra Grand Prix.

Εκτός από τους διαγωνισμούς για τους επαγγελματίες οδηγούς των λεωφορείων, για πρώτη φορά, θα λάμβαναν μέρος και οι δημοσιογράφοι σε ξεχωριστό διαγωνισμό, το "Journalist Trophy", στον οποίο θα δοκιμάζονταν οι ικανότητές τους στους ελιγμούς αλλά και στην οικονομική και ασφαλή οδήγηση.



Τα αποτελέσματα της δοκιμής και οι εντυπώσεις μας παρουσιάζονται αναλυτικά στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαΐου που κυκλοφορεί.

PreviousNext