Σύντομα Νέα | ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Σύντομα Νέα

Η Daimler συνεχίζει να επενδύει σημαντικά χρηματικά ποσά στην ηλεκτροκίνηση και πρόσφατα αγόρασε κυψέλες μπαταριών αξίας άνω των 20 δισ. ευρώ.

Η Daimler ενισχύει τη θέση της στα ηλεκτροκίνητα

Στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής CASE (Connectivity, Autonomous, Shared & Services, Electric), η Daimler συνεχίζει να επενδύει σημαντικά χρηματικά ποσά. «Η ηλεκτρική τακτική συνεχίζει να...

Πρώτος τερμάτισε ο Ρώσος Eduard Nikoalev με Kamaz, υπερασπιζόμενος τον περσινό του τίτλο και καταλαμβάνοντας την 4η νίκη της καριέρας του στο Ράλι Ντακάρ.

Οι νικητές του Ράλι Ντακάρ 2019

Ολοκληρώθηκε η 41η έκδοση του θρυλικού αγώνα Ράλι Ντακάρ, ο οποίος φέτος πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά στο Περού. Εκεί, μετά από 5.000 απαιτητικά χιλιόμετρα και 10 εξαντλητικές ειδικές διαδρομές...

Η κύρια σιδηροδρομική γραμμή έχει συνολικό μήκος 31,8 χλμ., θα είναι μονή, κανονικού εύρους (1,435 μέτρων), με ταχύτητα μελέτης 160 χλμ./ώρα.

Σύνδεση Λιμένα Καβάλας με το σιδηρόδρομο

Με τη συγχρηματοδότηση από το Μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» της υλοποίησης της Γ΄ Φάσης των υπολειπομένων μελετών, ολοκληρώνεται το σύνολο των μελετών που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου...

Απαγόρευση εισαγωγής προϊόντων στην Ρωσία από ή μέσω της Ουκρανίας

Μια μεγάλη λίστα με 35 περίπου κατηγορίες προϊόντων απαγορεύεται να εισαχθούν στη Ρωσία, αν προέρχονται από την Ουκρανία ή αν διέρχονται μέσω αυτής.

Οι επιχειρήσεις ταχυμεταφορών διέθεταν το 2017 στο σύνολό τους πάνω από 1.570 καταστήματα, (συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων δικτύου) και 455 θυρίδες υποδοχής, κατείχαν πάνω από 5.950 οχήματα (αυτοκίνητα και δίκυκλα) και απασχολούσαν πάνω από 10.050 υπαλλήλους.

Σε άνοδο οι ταχυμεταφορές δεμάτων

Συνεχής άνοδος των υπηρεσιών ταχυμεταφορών γενικά και των δεμάτων ειδικότερα, αποτυπώνεται στην ετήσια επισκόπηση αγορών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών για το 2017, που...

Η Knorr-Bremse φιλοδοξεί να καταστεί στην Ιαπωνία ο μεγαλύτερος προμηθευτής συστημάτων διεύθυνσης με επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια (RCB) για επαγγελματικά οχήματα.

H Knorr-Bremse περνάει και στα συστήματα διεύθυνσης

Την ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία συστημάτων διεύθυνσης για επαγγελματικά οχήματα, Integral Power Steering (IPS), συμφώνησε να εξαγοράσει η Knorr-Bremse από την Hitachi Automotive Systems, Ltd.

Το πρώτο δείγμα γραφής της συνεργασίας των Ford Motor Company και Volkswagen AG θα δοθεί το 2022, όταν και θα γίνει το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου pick-up, υπεύθυνη για το οποίο θα είναι η Ford.

Ford και Volkswagen: Η μεγαλύτερη συμμαχία στα LCV

Οριστικοποιήθηκε η συμμαχία μεταξύ των Ford Motor Company και Volkswagen AG (όπως πριν 7 μήνες είχαμε δημοσιεύσει στο www.troxoikaitir.gr) η οποία θα διοικείται από μία κοινή επιτροπή, επικεφαλής της...