Τροχοί & TIR

MAN Trucknology Days 2012: Το Test Drive της Χρονιάς!

2.500 επισκέπτες, κυρίως εκπρόσωποι μεταφορικών εταιριών και επαγγελματίες οδηγοί, είχαν την ευκαιρία πριν από λίγες ημέρες να οδηγήσουν 140 φορτηγά από τη γκάμα της ΜΑΝ, σε μία από τις μεγαλύτερες αντίστοιχες διοργανώσεις της Ευρώπης που αποτελεί παράδοση πλέον για τον κατασκευαστή από το Μόναχο. Τα διαθέσιμα για δοκιμή οχήματα (TGM, TGL, TGS και TGX) ήταν διαθέσιμα σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις για πλειάδα μεταφορικών εφαρμογών και σε όλες τις εκδόσεις ισχύος. Πέρα από τα αναμενόμενα (εθνική/διεθνή Μεταφορά) υπήρχαν συνδυασμοί έως 150 τόνους για ειδική μεταφορά, πυροσβεστικά με επιδείξεις πυρόσβεσης, εργοταξιακά διαθέσιμα για οδήγηση εκτός δρόμου, και πολλά ακόμη.
Τετάρτη 23/05/2012 - 13:38
Κοινοποίηση στα Social Media

2.500 επισκέπτες, κυρίως εκπρόσωποι μεταφορικών εταιριών και επαγγελματίες οδηγοί, είχαν την ευκαιρία πριν από λίγες ημέρες να οδηγήσουν 140 φορτηγά από τη γκάμα της ΜΑΝ, σε μία από τις μεγαλύτερες αντίστοιχες διοργανώσεις της Ευρώπης που αποτελεί παράδοση πλέον για τον κατασκευαστή από το Μόναχο.
Τα διαθέσιμα για δοκιμή οχήματα (TGM, TGL, TGS και TGX) ήταν διαθέσιμα σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις για πλειάδα μεταφορικών εφαρμογών και σε όλες τις εκδόσεις ισχύος. Πέρα από τα αναμενόμενα (εθνική/διεθνή Μεταφορά) υπήρχαν συνδυασμοί έως 150 τόνους για ειδική μεταφορά, πυροσβεστικά με επιδείξεις πυρόσβεσης, εργοταξιακά διαθέσιμα για οδήγηση εκτός δρόμου, και πολλά ακόμη.

MAN
PreviousNext