Τροχοί & TIR

Η λαθρομεταφορά μαστίζει το Φορτηγό Δ.Χ.

Εξαπλώνεται από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη, η παράνομη μεταφορά κάθε λογής προϊόντων, οδηγώντας τους μεν ιδιοκτήτες των ΦΔΧ στην επαγγελματική τους εξαθλίωση, το δε κράτος στην απώλεια σημαντικό φορολογικών εσόδων. Ο Μανώλης Αγριμανάκης συζητά με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές για τη λαθρομεταφορά, την αύξηση του τονάζ και τον πράσινο δακτύλιο σε ένα επίκαιρο ρεπορτάζ που αφορά όλους τους οδηγούς και ιδιοκτήτες ελαφρών και βαρέων φορτηγών.
από Μανώλης Αγριμανάκης | Δευτέρα 01/10/2012 - 13:39
Κοινοποίηση στα Social Media

Εξαπλώνεται από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη, η παράνομη μεταφορά κάθε λογής προϊόντων, οδηγώντας τους μεν ιδιοκτήτες των ΦΔΧ στην επαγγελματική τους εξαθλίωση, το δε κράτος στην απώλεια σημαντικών φορολογικών εσόδων.

«Εκατοντάδες αλλοδαπά μικρά φορτηγά, κυρίως αλβανικά, πραγματοποιούν αστικές μεταφορές και μετακομίσεις χωρίς κανένα παραστατικό, αγροτικά ΙΧ φορτηγάκια εκτελούν παντός είδους μεταφορές για λογαριασμό του οποιουδήποτε τρίτου, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα ΦΙΧ πολλών εμπορικών επιχειρήσεων», επισημαίνει στο περιοδικό Τ&Τ ο Γιώργος Παπούλιας, πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΜΙ.Φ.Α. της Ομοσπονδίας που εκπροσωπεί 14.500 ΦΔΧ αστικών μεταφορών.

 Ο Μανώλης Αγριμανάκης συζητά με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές για τη λαθρομεταφορά, την αύξηση του τονάζ και τον πράσινο δακτύλιο σε ένα επίκαιρο ρεπορτάζ στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί που αφορά όλους τους οδηγούς και ιδιοκτήτες ελαφρών και βαρέων φορτηγών.

PreviousNext