Τροχοί & TIR

Έτοιμο και το Νέο Volvo FMX!

Από το νέο FH και μετά, η Volvo έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ παρουσιάσεων νέων βαρέων οχημάτων. Λίγες εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου FM, έφτασε η σειρά και του χωματουργικού των Σουηδών. Συ
Τρίτη 26/03/2013 - 16:39
Κοινοποίηση στα Social Media

Από το νέο FH και μετά, η Volvo έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ παρουσιάσεων νέων βαρέων οχημάτων. Λίγες εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου FM, έφτασε η σειρά και του χωματουργικού των Σουηδών. Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα η Volvo Trucks ανακοίνωσε ότι, η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου χωματουργικού της, Volvo FMX θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2013, στη μεγάλη Έκθεση Bauma του Μονάχου.

Πέρα από το νέο σύστημα διεύθυνσης, το γνωστό στους αναγνώστες μας, Volvo Dynamic Steering και «σειρά τεχνολογικών καινοτομιών» που θα φέρει το νέο FMX, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κατασκευαστή, επί του παρόντος δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τα τεχνικά χαρακτηριστικά στου νέου Volvo. Οι Σουηδοί υπόσχονται μόνο, μεγάλη βελτίωση της συμπεριφοράς του συστήματος διεύθυνσης σε ελιγμούς με χαμηλή ταχύτητα, ειδικά σε βαριές εφαρμογές του κατασκευαστικού κλάδου. Το Τ&Τ θα καλύψει την παρουσίαση (και) του νέου FMX με τη συντακτική του ομάδα που θα βρεθεί τον Απρίλιο στο Μόναχο για την Έκθεση Bauma.

PreviousNext