Τροχοί & TIR

To Σημείωμα του Εκδότη

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι και συνεργάτες. Το τεύχος με αριθμό 300 είναι κιόλας στα χέρια σας. Επισφραγίζει την 25χρονη πορεία του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, στο δρόμο της εξειδικευμένης ενημέρωση
από Μανώλης Αγριμανάκης | Δευτέρα 01/04/2013 - 16:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι και συνεργάτες.

Το τεύχος με αριθμό 300 είναι κιόλας στα χέρια σας. Επισφραγίζει την 25χρονη πορεία του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, στο δρόμο της εξειδικευμένης ενημέρωσης των ανθρώπων της Μεταφοράς και των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, έναν δρόμο που πρώτο αυτό το περιοδικό άνοιξε στη χώρα μας σηματοδοτώντας ταυτόχρονα μια νέα, σύγχρονη εποχή για τον αυτοκινητιστή που πλέον ήταν σε θέση να παρακολουθεί τα δρώμενα στον Κλάδο, να γνωρίζει τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, τα νέα της προϊόντα, τα επιτεύγματα της τεχνολογίας οχημάτων και – το κυριότερο – να διαμορφώνει γνώμη, να εκφράζει άποψη, να αποκτά φωνή.

Σήμερα, ο επαγγελματίας στο τιμόνι του φορτηγού ή του λεωφορείου, ο διαχειριστής της μεταφορικής, ο υπεύθυνος των οχημάτων διαβάζει, βλέπει, πληροφορείται, συγκρίνει και αποφασίζει. Στην ενημέρωσή του αυτή, η συνεισφορά του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR είναι καθοριστικής σημασίας. Από τις σελίδες του περνούν κάθε μήνα όλες οι σχετικές ειδήσεις, πληροφορίες, θέματα επικαιρότητας, παρουσιάσεις νέων οχημάτων, οι εξελίξεις στην τεχνολογία των συστημάτων κ.α.

Το μέλλον είναι εδώ

Περνάμε, φίλοι αναγνώστες στη δεύτερη 25ετία, στο επόμενο τέταρτο του αιώνα. Ακολουθώντας τα μηνύματα των καιρών και των ραγδαίων ανακατατάξεων που συντελούνται γύρω μας, τολμούμε να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Έστω κι αν τα μεγέθη της οικονομίας θα είναι μικρότερα από κείνα που γνωρίσαμε, το εμπόριο θα δουλέψει, τα έργα θα ξεκινήσουν, το φορτηγό θα φορτώσει. Η χώρα δεν θα αργήσει να βρει ξανά το ρυθμό της, το ίδιο και η Μεταφορά.

Επενδύστε στην ενημέρωση

Αλλά για μας τους συντελεστές αυτής της έκδοσης, το στοίχημα είναι να βελτιώσουμε την ύλη μας, να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της ενημέρωσης που παρέχουμε, να γίνουμε πιο χρήσιμοι στους αναγνώστες μας.  Με δυο λόγια το ΤΡΟΧΟΙ & TIR καλείται όχι απλά να νιώθει το σφυγμό της Μεταφοράς, αλλά να αφουγκράζεται τα επόμενα βήματα και να ενημερώνει έγκαιρα και σωστά. Αυτή είναι η αποστολή μας και θεωρούμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Μείνετε μαζί μας και επενδύστε στην ενημέρωση. Με την ευκαιρία μάλιστα του 300ου τεύχους, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προσπάθειά μας για βελτίωση της ύλης εντείνεται.

Καλή συνέχεια και πάντα καλοτάξιδοι

PreviousNext