Τροχοί & TIR

Συγκριτικό δύο διαδρομών με αναλυτικό εξοδολόγιο

Ελλάδα-Κροατία-Ολλανδία-Ιταλία-Ελλάδα Μια από τις πιο συνηθισμένες γραμμές των διεθνομεταφορέων, κυρίως των ιδιοκτητών ψυγείων, είναι από Ελλάδα για Ολλανδία και αντίστροφα μεταφέροντας στην άνοδο φ
από Παύλος Μαυρομύτης | Παρασκευή 01/11/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ελλάδα-Κροατία-Ολλανδία-Ιταλία-Ελλάδα

Μια από τις πιο συνηθισμένες γραμμές των διεθνομεταφορέων, κυρίως των ιδιοκτητών ψυγείων, είναι από Ελλάδα για Ολλανδία και αντίστροφα μεταφέροντας στην άνοδο φρούτα ή διάφορα φορτία και στην κάθοδο κρέατα. Οι επιλογές για τη διαδρομή αυτή είναι δύο: Aπό τη θαλάσσια οδό μέσω Αδριατικής και εν συνεχεία μέσω Ιταλίας για τη Βόρεια Ευρώπη ή οδικώς μέσω των λεγόμενων Ανατολικών κρατών έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές διαδρομές (μέσω Κροατίας ή Τσεχίας ή Ρουμανίας).

Στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί συγκρίνουμε δύο βασικές διαδρομές από Ελλάδα για Βόρεια Γερμανία και Ολλανδία όπου στην άνοδο ανεβαίνουμε μέσω Σκοπίων-Σερβίας-Κροατίας. Να υπενθυμίσουμε ότι από φέτος η Κροατία είναι το νέο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σημαίνει ότι πλέον δεν απαιτείται άδεια Κροατίας για τράνζιτ διέλευση. Στην επιστροφή ακολουθήσαμε τη συνήθη οδό της Ιταλίας με καράβι. Στο δρομολόγιο αυτό καταγράφουμε τις συνθήκες που επικρατούν στα Ανατολικά κράτη και στην Κροατία απο πλευράς  υποδομών και οδικού δικτύου, τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στα σύνορα και φυσικά το εξοδολόγιο της κάθε διαδρομής για να μπορέσετε να κάνετε τις δικές σας συγκρίσεις.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext