Τροχοί & TIR

Οδηγούμε το νέο Ford Transit Connect

Στη Βαλένθια της Ισπανίας διοργανώθηκε από τη Ford η πρώτη οδηγική παρουσίαση του νέου Transit Connect για τα μέλη της επιτροπής κρίσης για το International Van of the Year, όπου η Ελλάδα εκπροσωπείται από το Τ&Τ. Στην περιοχή η Ford διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες της σε παγκόσμιο επίπεδο, στην οποία είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε. Συγκεκριμένα, στο ισπανικό εργοστάσιο παράγονται όλα τα οχήματα της λεγόμενης «παγκόσμιας πλατφόρμας C». Όπως όλα τα νέα Transit (Courier,Connect, Custom και «μεγάλο» Transit) βασίζεται σε εξολοκλήρου νέα σχέδια και σασί της Ford. Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αξιολογούμε και να οδηγούμε διάφορες εκδόσεις του νέου βαν, με το στάνταρ και το μεγάλο μεταξόνιο, καθώς επίσης, με τον «χιλιάρη» EcoBoost και τον επίσης νέο πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Παρασκευή 01/11/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στη Βαλένθια της Ισπανίας διοργανώθηκε από τη Ford η πρώτη οδηγική παρουσίαση του νέου Transit Connect για τα μέλη της επιτροπής κρίσης για το International Van of the Year, όπου η Ελλάδα εκπροσωπείται από το Τ&Τ. Στην περιοχή η Ford διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες της σε παγκόσμιο επίπεδο, στην οποία είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε. Συγκεκριμένα, στο ισπανικό εργοστάσιο παράγονται όλα τα οχήματα της λεγόμενης «παγκόσμιας πλατφόρμας C». Όπως όλα τα νέα Transit (Courier,Connect, Custom και «μεγάλο» Transit) βασίζεται σε εξολοκλήρου νέα σχέδια και σασί της Ford.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αξιολογούμε και να οδηγούμε διάφορες εκδόσεις του νέου βαν, με το στάνταρ και το μεγάλο μεταξόνιο, καθώς επίσης, με τον «χιλιάρη» EcoBoost και τον επίσης νέο πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε εδώ

PreviousNext