Τροχοί & TIR

Transport Show Πρεμιέρες: VanHool

Τις δραστηριότητες της επιχείρησής τους παρουσίασαν στην έκθεση οι αδελφοί Δημόκα μεταξύ των οποίων και η αντιπροσώπευση της VAN HOOL. Το λεωφορείο VAN HOOL μοντέλο EX 15 H ήταν στον εξωτερικό χώρο
Τρίτη 01/11/2016 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τις δραστηριότητες της επιχείρησής τους παρουσίασαν στην έκθεση οι αδελφοί Δημόκα μεταξύ των οποίων και η αντιπροσώπευση της VAN HOOL. Το λεωφορείο VAN HOOL μοντέλο EX 15 H ήταν στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, καθώς πελάτες της Αφοί Δημόκα, είχαν ζητήσει να το οδηγήσουν σε ένα σύντομο test drive στην περιοχή της Παιανίας.

Το λεωφορείο με μήκος 12.480 χιλ. και ύψος 3.805 χιλ. δίνει 55+1+1 θέσεις και μπαγκαζιέρα 10,5 κυβ. λίτρων. Φοράει τον 11λιτρο κινητήρα της DAF ΜΧ 11 ισχύος 394 HP και το μηχανικό 6τάχυτο σασμάν της Voith. Στο περίπτερο εντός της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα άλλα μοντέλα της VAN HOOL, όπως το Alicron και το Astromega, καθώς και για τις δραστηριότητες των αδελφών Δημόκα, όπως το service που παρέχουν στο συνεργείο της Ιεράς Οδού, τα φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου (DPF), τη μετατροπή παλαιότερων μοντέλων μέχρι Euro 4 σε Euro 5 κ.α.

Στις φωτό το VAN HOOL EX 15H.

PreviousNext