Τροχοί & TIR

30 Χρόνια Περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Με το τεύχος αυτό, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, περνάει στον 30στό χρόνο από της εκδόσεώς του και ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του, πρώτης και δεύτερης γενιάς, που για τρεις δεκαετίες στήριξαν
Σάββατο 01/04/2017 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με το τεύχος αυτό, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR, περνάει στον 30στό χρόνο από της εκδόσεώς του και ευχαριστεί θερμά τους αναγνώστες του, πρώτης και δεύτερης γενιάς, που για τρεις δεκαετίες στήριξαν και στηρίζουν το πρώτο στη χώρα μας μέσο ενημέρωσης για τις Μεταφορές και τα Επαγγελματικά Αυτοκίνητα.

Με όλους εσάς θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά μας και μαζί να τιμήσουμε ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας, αναπόσπαστα δεμένο με τα Οχήματα και τις Μεταφορές.

Τους δρόμους μας!

 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ο Ελληνικός Ιστορικός Δρόμος

 

Ψηφίστε & Κερδίστε!

Άμεση, έμπρακτη όσο και εντυπωσιακή υπήρξε η ανταπόκριση των εταιρειών στην πρωτοβουλία του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR να αναδείξει τον Ελληνικό Ιστορικό Δρόμο μέσα από ψηφοφορία αναγνωστών και viewers του site troxoikaitir.gr. Στη διάθεσή μας έθεσαν τα παρακάτω δώρα –τους ευχαριστούμε θερμά– τα οποία θα κερδίσουν οι τυχεροί της κλήρωσης που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό μας.

Τα δώρα είναι τα εικονιζόμενα πιο κάτω.

Καλή τύχη!

Στο ίδιο τεύχος #348

PreviousNext