Τροχοί & TIR

Η UPS παραμένει Νο. 1 στα logistics

Η UPS, με εταιρική αξία 22,0 δις δολαρίων, παραμένει η μεγαλύτερη επιχείρηση στον κλάδο των logistics. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία αξιολόγησης, Brand Finance (BF
Δευτέρα 09/04/2018 - 13:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Η UPS, με εταιρική αξία 22,0 δις δολαρίων, παραμένει η μεγαλύτερη επιχείρηση στον κλάδο των logistics.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία αξιολόγησης, Brand Finance (BF), η οποία υπολόγισε την εταιρική αξία (brand value - BV) συνολικά 25 εταιρειών logistics, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «Royalty Relief», μέσω της οποίας εκτιμώνται και τα μελλοντικά έσοδα των εταιρειών.

Με βάση αυτή τη μεθοδολογία, No.2 στον κλάδο παραμένει η FedEx με αξία 18,17 δις δολαρίων, ακολουθούμενη από την Japan Railways των 11,01 δις δολαρίων. Σειρά έχει η DHL με 10,7 δις δολάρια και η Union Pacific των 7,87 δις δολαρίων. Επόμενη εταιρεία στη λίστα είναι η Mclane (4,88 δις δολάρια) και από κοντά η Post Italiane (4,84 δις δολάρια). Μικρή είναι και η διαφορά μεταξύ της Canadian National Railway των 4,41 δις δολαρίων, με τη Deutsche Post των 4,25 δις δολαρίων. Η CSX των 4,0 δις δολαρίων συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα του κλάδου των logistics.

PreviousNext