Τροχοί & TIR

Scania Fast and Furious

Εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία «Οι Μαχητές των δρόμων», η οποία έσπασε παγκοσμίως ταμεία με συνολικές εισπράξεις 207 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το Scania της παρουσίασής μας από τη Σπάρτη. Ο ι
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 01/04/2018 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία «Οι Μαχητές των δρόμων», η οποία έσπασε παγκοσμίως ταμεία με συνολικές εισπράξεις 207 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το Scania της παρουσίασής μας από τη Σπάρτη. Ο ιδιοκτήτης του ταυτισμένος με τους αγώνες δρόμου και φίλος της δράσης θέλησε να αποτυπώσει επάνω στον τράκτορά του μερικές από τις αγαπημένες σκηνές της συγκεκριμένης ταινίας, κάτι που απέδωσε με κάθε λεπτομέρεια ο αερογραφίστας Γιώργος Λάιτμερ.

Γι’ αυτό το R μας είχε ενημερώσει σχετικά ο ανταποκριτής και φίλος μας από το Γεράκι Λακωνίας Παναγιώτης Μήτρης μιλώντας με εγκωμιαστικά και επαινετικά σχόλια. Σε κάθε παρουσίαση αγωνιούμε μέχρι να ακούσουμε τα σχόλια των αναγνωστών. Με το συγκεκριμένο αμάξι όμως δεν έχουμε τέτοιες ανησυχίες γιατί γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα σας αρέσει, όπως και εμάς άλλωστε. Ο λόγος; Προφανής.

Πρόκειται για ένα προσεγμένο αυτοκίνητο απ’ όλες τις πλευρές, εξωτερικά-εσωτερικά. Στο Fast and Furious της Σπάρτης το πρώτο πράγμα που κοιτάει κανείς είναι ο πράσινος χρωματισμός του σε συνδυασμό με τις αερογραφίες του, και όσο αυστηρός κριτής και αν είναι το συγκεκριμένο θα το βαθμολογήσει με άριστα. Άλλωστε όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε ούτε μια ατέλεια, οπότε μην μπείτε στη διαδικασία να το κάνετε, γιατί το πράξαμε εμείς για εσάς. Η αερογραφία περιλαμβάνει τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών της ταινίας, του Βιν Ντίζελ, Πόλ Γουόκερ, Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον, Μισέλ Ροντρίγκεζ και Τζορντάνα Μπρούστερ, με πιστή απεικόνισή τους και έντονα χαρακτηριστικά. Η κάθε πλευρά είναι μοναδική και αφιερωμένη σε ξεχωριστή σκηνή της σειράς, αναμφίβολα όμως η πλάτη της καμπίνας διεκδικεί βραβείο Όσκαρ με το Βιν Ντίζελ να έχει σηκώσει το όπλο του και να είναι έτοιμος να πυροβολήσει, τη στιγμή που μια εντυπωσιακή κυρία δίνει το σύνθημα να ξεκινήσει η κόντρα ανάμεσα στα δυο αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το Scania Fast and Furious, ωστόσο, εκτός από αψεγάδιαστη εξωτερική εμφάνιση διαθέτει και εσωτερική ομορφιά καθώς η γοητεία του ολοκληρώνεται με τις δερμάτινες μπεζ επενδύσεις του, τα λευκά βαμμένα πλαστικά του και το σήμα του δράκου στο πίσω μέρος.

Τέλος, όταν ένα αυτοκίνητο φέρει πάνω του στοιχεία από ταινία δράσης η οποία σχετίζεται με γρήγορα αυτοκίνητα τότε λογικό είναι να έχουν γίνει αλλαγές και στον κινητήρα του με την αύξηση της ιπποδύναμης για να μετατραπεί σε Fast and Furious μαχητή της Σπάρτης…

PreviousNext