Τροχοί & TIR

Αυτοπροωθούμενο Cometto 46 αξόνων – 288 τόνων

Η ισπανική Navantia S.A παρέλαβε πρόσφατα από την Cometto εννέα αρθρωτούς συνδυασμούς αυτοπροωθούμενων πολυαξονικών τρέιλερ MSPE 48t, που όλοι μαζί συνθέτουν ένα «εξωπραγματικό» όχημα 46 αξόνων, που
Πέμπτη 17/05/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ισπανική Navantia S.A παρέλαβε πρόσφατα από την Cometto εννέα αρθρωτούς συνδυασμούς αυτοπροωθούμενων πολυαξονικών τρέιλερ MSPE 48t, που όλοι μαζί συνθέτουν ένα «εξωπραγματικό» όχημα 46 αξόνων, που έχει μεικτό βάρος 288 τόνων!

Πιο συγκεκριμένα, η παραγγελία περιλαμβάνει πέντε τμήματα των 6 αξόνων τύπου MSPE 6/4/2,43 48t, αλλά και τέσσερα τμήμα των 4 αξόνων τύπου MSPE 4/2/2,43 48t. Μαζί παραγγέλθηκαν και δύο μονάδες ισχύος 493 ίππων η κάθε μία, οι οποίες προέρχονται από τη Scania. Οι εν λόγω κινητήρες είναι οι πρώτοι που παραδίδονται στην Cometto, μετά την πρόσφατη συνεργασία της με τη σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία.

Εκτός από το εντυπωσιακό ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να αναλάβει, το αυτοπροωθούμενο τρέιλερ της Cometto διαθέτει ευελιξία στη διαμόρφωση και υψηλή δυνατότητα ελιγμών. Οι άνθρωποι της εταιρείας υπόσχονται πως προσφέρει τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ της διάστασης πλατφόρμας, της απόδοσης φορτίου και της αρχικής επένδυσης.

PreviousNext