Τροχοί & TIR

Νέο Hilux 2018 Special Edition

Η Toyota παρουσιάζει το νέο Hilux 2018 Special Edition, μια ειδική έκδοση που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου και η οποία ξεχωρίζει μέσω αποκλειστικών χαρακτηριστικών της σχεδίασής
Παρασκευή 27/04/2018 - 09:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Toyota παρουσιάζει το νέο Hilux 2018 Special Edition, μια ειδική έκδοση που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου και η οποία ξεχωρίζει μέσω αποκλειστικών χαρακτηριστικών της σχεδίασής της. Το ιαπωνικό pick-up είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία αποκλειστικά στην Double Cab έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αισθητικά, όλο το εμπρόσθιο τμήμα είναι ελαφρώς τροποποιημένο, με ανασχεδιασμένη γρίλια μάσκας, διαφορετικό προφυλακτήρα, αλλαγμένους προβολείς ομίχλης και νέα ασημί προστατευτική ποδιά. Πίσω συναντάμε καινούργιο σκαλοπάτι και μία ακόμα ποδιά ίδιου χρώματος. Τη διαφορετικότητα της έκδοσης υπογραμμίζει περαιτέρω η αποκλειστική απόχρωση «Metallic Orange», όπως και οι νέοι τροχοί αλουμινίου των 18 ιντσών για την Ανατολική Ευρώπη.

Στο εσωτερικό, πάλι, κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, αλλά και ο χρωμιωμένος πίνακας οργάνων, ο οποίος διαθέτει λευκές λεπτομέρειες και μια κεντρική οθόνη TFT, όπου μόλις ο οδηγός γυρίσει το κλειδί, εμφανίζεται ένα ειδικό γραφικό της έκδοσης «Hilux 2018 Special Edition». Μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα συναντάμε σε λεπτομέρειες του ταμπλό, στα πάνελ των θυρών, στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων. Τέλος, ακόμα και το κλειδί της σπέσιαλ έκδοσης είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν τα «κανονικά» Hilux.

Στο ίδιο τεύχος #362

PreviousNext