Τροχοί & TIR

Τιμητική διάκριση για το περιοδικό TΡΟΧΟΙ & TIR

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR εκπροσωπεί από τον περασμένο μήνα τη χώρα μας και στους διεθνείς οργανισμούς BUS of the YEAR και COACH of the YEAR. Ο συνεργάτης μας Βασίλης Δαραμούσκας έγινε ομόφωνα δ
Τρίτη 10/07/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR εκπροσωπεί από τον περασμένο μήνα τη χώρα μας και στους διεθνείς οργανισμούς BUS of the YEAR και COACH of the YEAR.

Ο συνεργάτης μας Βασίλης Δαραμούσκας έγινε ομόφωνα δεκτός στην Επιτροπή Κρίσης των λεωφορείων με δικαίωμα ψήφου (jury member) για την ανάδειξη του καλύτερου λεωφορείου της χρονιάς (κάθε μονό χρόνο) και του καλύτερου πούλμαν της χρονιάς (κάθε ζυγό χρόνο).

Πρόκειται για μια τιμητική διάκριση για το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR που πλέον εκπροσωπεί τη χώρα μας σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς κρίσεως των Επαγγελματικών αυτοκινήτων (Van, Pick Up, Truck, Bus & Coach) χάρη στη βαθιά γνώση των συντακτών του, οι οποίοι παράλληλα συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων οδηγών – δοκιμαστών, ικανών να κρίνουν τα οχήματα, να προβαίνουν στις κατάλληλες μετρήσεις, να εκτιμούν τη συνεισφορά τους στην αποδοτικότητα των οδικών μεταφορών και να συνυπολογίζουν το όφελος για τον ιδιοκτήτη τους.

Αξίζει να σημειώσουμε – θα το έχετε άλλωστε παρατηρήσει – ότι το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δοκιμάζει πρώτο τα νέα επαγγελματικά οχήματα και μετέχει στα συγκριτικά test drive που διεξάγονται στην Ευρώπη ως συνδιοργανωτής αυτών.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext