Τροχοί & TIR

Nissan NV300 για φάρμακα

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. διασκεύασε το χώρο φόρτωσης ενός NV300 σε θάλαμο ψυγείου, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπονται για οχήματα διανομής φαρμακευτικού υλικού. Αναλυτικότερ
Παρασκευή 03/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. διασκεύασε το χώρο φόρτωσης ενός NV300 σε θάλαμο ψυγείου, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπονται για οχήματα διανομής φαρμακευτικού υλικού.

Αναλυτικότερα, τοποθετήθηκε μόνωση με πάνελ πάχους 50 χλστ., με συντελεστή θερμοπερατότητας Κ 0,029W/mK. Το εσωτερικό περίβλημα των πάνελ είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό φύλλο πάχους 1,8 χλστ. Το πάνελ του πατώματος αποτελείται από πολυουρεθάνη, κόντρα πλακέ, πολυεστερική ρητίνη ενισχυμένη με ίνες fiberglass και η τελική επίστρωση είναι με gel coat (γκρι). Το πάτωμα του θαλάμου είναι στεγανοποιημένο και όλες οι σφραγίσεις εσωτερικά γίνονται με πολυουρεθανική αρμόκολλα. Οι πίσω πόρτες φέρουν ειδική μόνωση και η οροφή έχει ενισχυθεί προκειμένου να δεχθεί την εγκατάσταση του ψυκτικού μηχανήματος.

Το τελευταίο είναι το C350e της THERMO KING, ένα διαιρούμενου τύπου ψυκτικό μηχάνημα με συμπιεστή, που τοποθετείται στο χώρο της μηχανής και παίρνει κίνηση από τον κινητήρα του αυτοκινήτου. Είναι σχεδιασμένο για την μεταφορά ευπαθών προϊόντων σε θερμοκρασίες συντήρησης.

Τo φορτηγό ψυγείο Nissan NV300 κινείται από τον κινητήρα πετρελαίου των 1,6 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 125 ίππων και συνεργάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Με στάνταρ φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων diesel, το NV300 είναι εξοπλισμένο με σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων (SCR), χρησιμοποιώντας διάλυμα ουρίας AdBlue.

Τέλος, η εταιρεία Nissan –Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., προσφέρει εγγύηση πέντε ετών ή 160.000 χλμ. για το όχημα, τριών ετών για τη μόνωση και δύο ετών για το ψυκτικό μηχάνημα.

PreviousNext