Τροχοί & TIR

Παράδοση σε προκαθορισμένη ημερομηνία

Η DHL Freight λανσάρει στην Ευρώπη την προαιρετική υπηρεσία «Fixed Delivery Day» (FDD), η οποία αναβαθμίζει την υπηρεσία ομαδοποιημένων φορτίων, Freight EuroConnect, που αφορά σε παλετοποιημένες ή μ
Τρίτη 23/10/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η DHL Freight λανσάρει στην Ευρώπη την προαιρετική υπηρεσία «Fixed Delivery Day» (FDD), η οποία αναβαθμίζει την υπηρεσία ομαδοποιημένων φορτίων, Freight EuroConnect, που αφορά σε παλετοποιημένες ή μη αποστολές για μερικά φορτία (όχι πλήρη).

Σύμφωνα με αυτή, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να προγραμματίζουν την παράδοση μέχρι και πέντε εργάσιμες ημέρες πέραν του κανονικού χρόνου παράδοσης. Στη συνέχεια, η DHL Freight παραδίδει την αποστολή (με βάρος μικρότερο από 2.500 κιλά) ακριβώς στην προκαθορισμένη με τον πελάτη ημερομηνία.

Αναλυτικότερα, οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικώς και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα της πλήρους παρακολούθησης της προόδου της αποστολής, από την αρχική παραλαβή έως την τελική παράδοση. Αν επιλεγεί η υπηρεσία Fixed Delivery Day, μετά την παραλαβή της αποστολής από τον πελάτη, αυτή αποθηκεύεται μέχρι και για πέντε εργάσιμες ημέρες στο δίκτυο DHL Freight, ώστε να μπορεί να παραδοθεί εγκαίρως την καθορισμένη ημέρα παράδοσης.

Στη Γερμανία και τη Σουηδία, τέλος, οι πελάτες με εγχώριες αποστολές μπορούν επιπλέον να προσδιορίσουν το χρόνο παράδοσης (πριν από τις 10.00 π.μ. ή πριν από τις 12.00 το μεσημέρι).

PreviousNext