Τροχοί & TIR

«H είδηση της χρονιάς»

Η Ford Trucks και τα φορτηγά της, είναι η είδηση της χρονιάς στα βαρέα οχήματα. Με τον τίτλο "Φορτηγό της Χρονιάς 2019" για το εντυπωσιακό F-MAX και φιλόδοξα σχέδια για διείσδυση σε ολόκληρη την Ευρ
Παρασκευή 09/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ford Trucks και τα φορτηγά της, είναι η είδηση της χρονιάς στα βαρέα οχήματα. Με τον τίτλο "Φορτηγό της Χρονιάς 2019" για το εντυπωσιακό F-MAX και φιλόδοξα σχέδια για διείσδυση σε ολόκληρη την Ευρώπη, η εταιρεία φιλοδοξεί να μπει σφήνα στο κλειστό κλαμπ των εφτά καθιερωμένων κατασκευαστών φορτηγών στης ηπείρου μας, που θεωρούνται οι κορυφαίοι της παγκόσμιας αγοράς.

Η Ελλάδα, παρά το μικρό μέγεθος της αγοράς, θεωρείται από τα στελέχη της εταιρείας κομβική, ώριμη αγορά, καθώς οι μεταφορείς στη χώρα μας είναι απόλυτα πιστοί στις παραδοσιακές φίρμες. Δείχνοντας το πόσο εκτιμούν την Transport Show, αλλά και τους συνεργάτες τους στην Ergotrak, οι γείτονες έφεραν σύσσωμη σχεδόν τη διοικητική ομάδα τους στην Ελλάδα. Στο στιγμιότυπο, ο αντιπρόεδρος της Ford Trucks, κ. Serhan Turfan (5ος από δεξιά) έχοντας αριστερά του τον κ. Πατσατζή, και δεξιά τον κ. Emrah Duman διευθυντή διεθνών αγορών, ανάμεσα σε μερικά από τα δώδεκα πλαίσια Ford, που προορίζονται για την Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων Α.Ε.ΒΕ. Και τα καλύτερα έπονται: πολύ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των μεταφορέων για το νέο τράκτορα F-MAX στην Transport Show, που έτσι κι αλλιώς άρεσε πολύ, καθώς η Ergotrak υπόσχεται επιπλέον ασυναγώνιστο κόστος ιδιοκτησίας. Το βιβλίο παραγγελιών άνοιξε στην έκθεση και η παραγωγή ξεκινά τον Ιανουάριο του 2019.

PreviousNext