Τροχοί & TIR

Χαμακιώτης

Η εταιρεία ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. μετράει 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του επαγγελματικού επιβατικού αυτοκινήτου – λεωφορείου. Από το 2013, προσφέρει και επιλογές σε καινούρια minibus, εκπομπών ρύ
Κυριακή 25/11/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. μετράει 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του επαγγελματικού επιβατικού αυτοκινήτου – λεωφορείου. Από το 2013, προσφέρει και επιλογές σε καινούρια minibus, εκπομπών ρύπων κατηγορίας Euro 6 με 3ετή εργοστασιακή εγγύηση ή 450.000 χλμ., σε ποικίλες πολυτελείς εκδόσεις, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά τον πιστοποιημένο οίκο του εξωτερικού, CENTO GROUP Partner by Mercedes-Benz.

Οι νέες προτάσεις σε Minibus της CENTO παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της Transport Show 2018, με τους επισκέπτες να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα οχήματα. Η φινετσάτη εξωτερική εμφάνιση καθώς και το άνετο και πολυτελές εσωτερικό αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των minibus της εταιρείας, τα οποία σχεδιάζονται με βάση την αξιοπιστία και την αντοχή στο χρόνο.

Το Mercedes-Benz 316 Luxury V.I.P – ΑΜΕΑ διαθέτει 12 Bucket τουριστικές θέσεις Softline με δερμάτινη επένδυση και ζώνες ασφαλείας 3 σημείων. Επιπλέον, εφοδιάζεται με θύρες usb, κανάλια με Led φωτισμό, ξύλινες επενδύσεις και επίσης το Air Condition του οδηγού είναι ανεξάρτητο. Το πανοραμικό παρμπρίζ εξασφαλίζει καλή θέα προς τα έξω, από όλες τις σειρές των καθισμάτων, δημιουργώντας φωτεινό εσωτερικό. Μεγάλων διαστάσεων είναι η μπαγκαζιέρα με ράμπα για Α.μ.Ε.Α. Εξωτερικά, το όχημα ξεχωρίζει χάρη στις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών , τις νίκελ επενδύσεις στις γρίλιες της μάσκας και τα διπλά φιμέ τζάμια.

Για ακόμη μεγαλύτερους χώρους προσφέρεται το Mercedes-Benz Sprinter 519 XXL LUXURY V.I.P το οποίο διαθέτει 24 bucket τουριστικές θέσεις Softline με δερμάτινη επένδυση. Το premium εσωτερικό ενισχύεται από το ξύλινο αντιολισθητικό δάπεδο, την ξύλινη επένδυση στο ταμπλό καθώς και το ξύλινο τραπεζάκι με τις νίκελ ποτηροθήκες. Σε κάθε κάθισμα υπάρχουν θύρες usb και led φωτισμός. Το ψυγείο αναψυκτικών είναι τύπου Dashboard και έχει χωρητικότητα αρκετών λίτρων. Για την ψυχαγωγία των επιβατών στα ταξίδια διαθέτει πλήρη στερεοφωνική εγκατάσταση με ράδιο, cd, usb και τηλεόραση. Εξωτερικά, η σχεδίαση του μαύρου αστεριού τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του χάρη στον προφυλακτήρα με προβολείς led, τα νίκελ στα τάσια των τροχών, τις νίκελ επενδύσεις σε μάσκα, καθρέφτες και χερούλια καθώς και το νέο προφυλακτήρα και το σπόιλερ με προβολείς led.

Διαβάστε επίσης

scania

Το συρόμενο μεταφέρει ευπαθή προϊόντα από την Ανδραβίδα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Νέο Iveco S-Way 2024

Απόλυτα ουδέτερη οδική συμπεριφορά ακόμη και υπό πίεση, και με φορτίο στην «κλούβα»

To 540 μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

PreviousNext