Τροχοί & TIR

Συνεργασία Autohellas – Alphabet

Αποκλειστική αντιπρόσωπος – συνεργάτης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία της Alphabet, είναι πλέον η Autohellas Hertz. Πρόκειται για μία στρατηγική συνεργασία που ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυ
Κυριακή 06/01/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Autohellas Hertz είναι πλέον αποκλειστική αντιπρόσωπος – συνεργάτης της Alphabet σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία.
Η Autohellas Hertz είναι πλέον αποκλειστική αντιπρόσωπος – συνεργάτης της Alphabet σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία.

Αποκλειστική αντιπρόσωπος – συνεργάτης σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία της Alphabet, είναι πλέον η Autohellas Hertz. Πρόκειται για μία στρατηγική συνεργασία που ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο της Autohellas Hertz, καθώς της διασφαλίζει επιπλέον πρόσβαση σε διεθνή συμβόλαια – πελάτες, δεδομένου ότι η Alphabet έχει παρουσία σε 28 χώρες και κατέχει την τέταρτη θέση στην παγκόσμια αγορά της χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Από την πλευρά της η Alphabet αποκτά πρόσβαση στην αναπτυσσόμενη βαλκανική αγορά και την Κύπρο και ταυτόχρονα εξασφαλίζει στο διεθνές πελατολόγιό της συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες με την εγγύηση της Autohellas Hertz, η οποία αντιπροσωπεύει το διεθνές σήμα της Hertz σε 8 χώρες.

«Η ένωση δυνάμεων για την παροχή βέλτιστων λύσεων κινητικότητας σε διεθνείς εταιρικούς πελάτες είναι ένα λογικό και μελλοντικό βήμα για την Autohellas», δήλωσε ο κ. Δημήτριος Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz. «Η προσέγγιση ολιστικής εξυπηρέτησης της Autohellas συνδυάζοντας την εμπειρία σε θέματα χρηματοδοτικής μίσθωσης με την τεχνογνωσία υπηρεσιών συντήρησης, ευθυγραμμίζεται πλήρως με την αποστολή της Alphabet να διασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη και να βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους εφαρμόζοντας το σωστό μίγμα προϊόντων και υπηρεσιών», τόνισε ο κ. Richard Schooling, Chief Commercial Officer της Alphabet International.

Σημειώνεται πως η Alphabet έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και ότι ιδρύθηκε το 1997 ως τμήμα της BMW Group. Σήμερα διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο με πάνω από 680.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, χρηματοδότηση, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες «έξυπνης» διαχείρισης για εταιρικούς στόλους.

Η Alphabet διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο με πάνω από 680.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, χρηματοδότηση, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες «έξυπνης» διαχείρισης για εταιρικούς στόλους.
PreviousNext