Η Hertz-Autohellas ήταν πάντα πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά, και σε αυτό το πνεύμα, από το 2013 όταν και άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο για την ενοικίαση Ι.Χ. ελαφρών φορτηγών μικτού βάρους έως 3,5 τόνους, παρουσίασε την υπηρεσία «Rent a Van».

Με αυτή, επαγγελματίες και εταιρείες μπορούν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης. Επίσης, δίνεται με αυτό τον τρόπο λύση και σε ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, όποτε το επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Να σημειωθεί ότι για τη μίσθωση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους, δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, και τα αυτοκίνητα της Hertz είναι διαθέσιμα για ενοικίαση από μία ημέρα έως 12 μήνες. Στη φετινή Transport Show, η Hertz-Autohellas έδωσε έμφαση στην ενοικίαση μηχανημάτων, όπως το ανυψωτικό/εξέδρα εργασίας που έδειξε, και περονοφόρα κάθε κατηγορίας. Αμφότερα ήταν μέρος μιας όμορφης παρουσίασης σε συνδυασμό με δύο van και τη διάθεση πληροφοριών για πολλές πρόσθετες υπηρεσίες, ενώ ιδιαίτερα δελεαστικές ήταν οι τιμές ενοικίασης που ανακοίνωσε η εταιρεία.